Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da hocam Palace planlarını Sarr üzerine kuruyor. Sonuçta bir çalışanı ve göndermek istemiyor. Yatırım yapmış, ona göre maaş veriyor. Sırf gitmek istiyor diye ucuza bırakmak da saçma ki biz de aynısını yaptık yüksek rakam çektik Araplara.

İşletme sahibi gözüyle bakınca aynısı personeline olunca da anlıyorsun durumu. Bilmiyorum bana yanlış geliyor önce kulüp sonra oyuncu görüşmelerini direkt bizim yapmamız lazım.
çok absürt istedikleri para ayrıca yani gitmek isteyen adam yerine yenisini almayıp sorun çıkaran adamı tutmak da riskli çünkü ne yapacağı da belli olmaz bu sefer hepten sıkıntı yaşarsın o mevkiyi değiştirmediğin için.Bizim de yaptığımız yanlıştı çünkü adamlar istediğimizi verince bile vermedik hala daha aynısını yapıyoruz mesela oyuncunun turşusunu kuracak gibi.Tabii bu demek değilki bedavaya versinler ama ederini de veriyoruz aslında , 60 falan o rakamları da bence oyuncu ve menajeri de gerçekçi bulmadığı için bu sıkıntıyı çıkarıyorlar bence.Mesela leao'ya istenen 60 da çok paraydı

Kura cekiminden once hicbir hareket olacagina inanmiyorum.Kura cekilince ne gibi bir durum oluyor onu da bilmiyorum ama kendi kafalarina gore oyle hareket ediyorlar
Şampiyonlar Ligi katılanlar belli olduğu için katsayılar,katılım bedelleri vs. netleşiyor ve ödemeler yapılıyor aynı günde. Sıcak para+limit demek!

Dostum rakibi güçlenmesin diye veremez bize vermek zorunda
giphy (3).gif

📌Taraftarı 1 ay Dünya Kupası var diye oyaladılar.

📌Yabancı kuralı netleşsin diye 1 ay oyaladılar.

📌Gidecek oyuncular belli olsun diye 2 hafta oyaladılar.

📌 Ugucukwu’yu transfer ederek 1 ay göz boyadılar.

Şimdi sırada Şampiyonlar Ligi kurası çekilsin diye oyalıyorlar. ABV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt