Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.141
- 15.360
- 1.548
Ben de bilmiyorum neden böyleyimepizot bir haldesin
Şaşırmış kalmışım, nasıl edeyim?
Taş duvar nasılsa işte öyleyim
Çok zor durumdayım iyi değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bilmiyorum neden böyleyimepizot bir haldesin
Amaçları belki de hiç bir zaman almak değildi. Taraftarı oyalamak için belki de yüksek fiyatlı oyuncular peşindeyiz imajı vermek. Osimheni bile bu kadar beklemedik. Amacı almak olan 3 günde gerçekten alıyor.Aston Villa - Leao haberleri artmaya başladı. Ciddiler ise 3 aydır ismi bizle anılan Leao'yu 3 günde bitirirler.
Su rezalet otesi bir sey yani. Inanilmaz tepemi attiriyor.Transfer görüşmelerinin aracılar vasıtasıyla olması en büyük etkenlerden biri bence. Gidip yüz yüze görüşsen teklifler gelip gitmeyeceği için süreç daha kısa olacaktır en basitinden mesela.
Mevcutta ismi geçen oyuncular ve maliyetlerini düşündüğümde bize en mantıklı tercih Malick Fofana olarak geliyor. Çok yetenekli bir oyuncu. Son Fb maçında iyi değildi ama sakatlığının etkilerini de yeni yeni atıyor üzerinden ki hafta sonu oynanan maçta yedekten girip golünü de attı.
şu şekil okumlamak isteriz hocamNöbet açılış metni üzerinde çalışıorum
Milan'da kalmaz, satamasalar bile Ingiltere'ye falan kiralık gönderirler.Sevmesek de İtalya'da en sağlam adam fabrizio diğerleri her gün kolpalıyor.
Leao'yu ya biz alırız yada milan'da kalır. etkileşimi gördüler her gün Bir şeyler sıkıyorlar. çoğu ali naci,Nevzat gibi
Durum aynen bu 35-40 arası bi miktar leao için iyidir şart için 45 verilir biri premier ligde çok form da durumda gelecek diğeri ise İtalya liginde düşüşte istenmeyen adam olarak gelecekİtalyanlar baktı sarr a yoğunlaştık gel gel yapıyorlar bizden başka isteyen yoktur leaoyu olsa çoktan alırlardı herkes bizim gibi son dakikayı mı bekliyor gelin alın kaçırmayın diyorlar akılları sıra
Mevcutta ismi geçen oyuncular ve maliyetlerini düşündüğümde bize en mantıklı tercih Malick Fofana olarak geliyor. Çok yetenekli bir oyuncu. Son Fb maçında iyi değildi ama sakatlığının etkilerini de yeni yeni atıyor üzerinden ki hafta sonu oynanan maçta yedekten girip golünü de attı.
Ligin ilk haftasi Brighton dan ilk yarida 4 yediler. Kadrolari bombok ve bu hafta Arsenal ile karsilasacaklar. Emery kicini kurtarmak icin 40 ta verdirtir 50 de.Allah Allah.. bu işte bi' iş var. Leao'nun futbolu unuttugu keyfe keder oynadıgı iddia ediliyordu..)))
Aston Villa neden talip olmuş acaba
bari sergeni banlayın ya