Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar istisnasız kış transfer döneminde şubatı, yazın eylülü bekliyorlar. Geçen sene hem yazın hem kışın gördük fırsat transferlerini. Hocası yönetimi ders çıkardık diyip diyip gram ilerleme gösteremiyor

Cok basit bir soru..Forumdan istediginiz kisilerin elini ayagini baglayacagiz ve islak odunla dovme imkani veriyoruz..

Kimleri dovmek isterdiniz kisi basi da 5000 lira odeyeceksiniz..
Cafer bile sevimli oldu git gide

Nedimi sevmiyorum artık,nedimi dovek

İki seçenek varsa 1. Seçenek biz diğeri kulüpte kalması ise 2. Seçenek olur... fenerin ölüm kalım maçında öldüğü gibi bir senaryo gerçekleşiyor bu sene transferde
Biz gerçekten istiyorsak ve daha yağlı müşteri çıkmazsa, en kötü 35 e filan da olsa çakıp geçerler; kadro planında yer vermiyorlar zira. Mesele şu ki, bizim isteyip istemediğimiz bile belli değil. Tezgahtaki ürünü mıncık mıncık kurcalayıp, satıcı/tezgahtar 'buyurun' dediğinde 'öylesine bakıyordum' diyen sinek müşteri gibi takılıyoruz birçok futbolcu için. Muhatap kulüpler de fiyatı yüksek tutuyor haliyle.

gelismeleri böyle takip ediyorum

1787584307037.webp

YA BUNLAR NIYE TRANSFER YAPMIYOR YAAAA!!!! KAÇ AY OLDU HALA ANLAMIYORUM?!!! Bir sey dicem GS başkanina bilmem neyden ceza yemek istemiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt