Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1787584955340.webp

1787584969680.webp

julian alvarez arsenal'i bile reddediyor barcelona için. nasılsa oyuncu reddeder diyerek biz atletico'ya teklif yapalım kabul etsinler falan birkaç saat cennet gibi geçer o ara.

55 miş diyor Ank, 50 değil

35 M€ net bonservis
15 M€ bonus
5 M€ bonus (kolay gerçekleşebilir)

Gerçi Ank sallıyor olabilir

forum yönetimi daha iyi bilir de yasaklanan kaynakların hemen hemen tamamından daha kötü ve yalancı biri bu ali naci

o malum fenerli kaynak bile bu heriften daha güvenilir

bu niye yasaklı değil

20 yıldır tutmuş tek haberi yok

forum yönetimi daha iyi bilir de yasaklanan kaynakların hemen hemen tamamından daha kötü ve yalancı biri bu ali naci

o malum fenerli kaynak bile bu heriften daha güvenilir

bu niye yasaklı değil

20 yıldır tutmuş tek haberi yok
Can uzun 60 milyon mallığını diyenlerden biri bu değil miydi

Batrakov'un potansiyeli, Enciso'dan fazla.
O başka konu. Batrakov kapalı kutu bir ligden gelen, ne vereceği belli olmayan bir transfer Enciso'ya nazaran, potansiyele yatırım yapalım diye bir görüş hakim olduğunu sanmıyorum zaten yönetim ve teknik heyette.

10 numara bölgesinde zar atma şansımız da yok. Ben şu an taraftar olarak Enciso herhangi bir derbide 11 oynar diyebiliyorum ama Batrakov için gönül rahatlığı ile bu yorumu yapamıyorum. Umalım da o potansiyelini sahaya hemen yansıtsın.

transfer sezonu bitti hala leao için 35 den fazla verilmez sarr için 40 dan fazla verilmez muhabbetleri var,doğru düzgün limiti olmayan takımlar çatır çatır para basıyolar hem leao hem sarr gelsin kaç para olduğu umrumda değil hatta barışı da satıp can uzun çeksinler
işin garip tarafı bu muhasebecilik yapan arkadaşlara 25 veya üstü demirovic transferi sürprizi olabilir ona ne derler acaba

5 sayda kaldi.

Herkes recete yazmis ama elle tutulur somut teklif almauan singo ve sarayi nereye neyle yolladiklarini merak ediyorum. Ikisi di gitmeyecek iste.

Leao ne milanda kalmak istiyor ne arabistan

biz 35m veriyoruz adamlar 45m istiyor

transferin bitmemesin sebebi bu

40m ve bonuslara ciksak aninda bitecek hala pazarlik

Artık takımdaki tüm yabancılar kalmalıdır. Bunlar bu saatten sonra gidenin yerini de dolduramaz zira. Sane, Sara, Lemina, Torreira, Sanchez... Hiçbirinin yeri daha iyisiyle dolmaz bu saatten sonra.

1 yetişkin, 1 u23 yabancımız var. Bir de yerli alabiliyoruz. Buna göre beklentiyi ayarlayalım.

Eğer mucize olacaksa da sağ bekteki Singo/Sallai'den biri gitsin derim. Bir de Nhaga/Uguchukwu'dan biri gönderilebilir tabi. Ancak bu da çok zor 24 Ağustos itibariyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt