Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.386
- 9.930
- 2.538
Batrakov şov yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane örnek verir misingöztepe maçında stadın yönetime ana avrat küfürlerle yıkılması lazım
istifa yetmez
özellikle özbekleri hedef alan ağır küfürler şart
Biz bir adım atsak Milan da bir adım atacak gibi görünüyor ama biz o adımı atıp atmama konusunda kararsızız gibi görünüyoruz.Milan artık inat etme sal şu Leao'yu, herkes mutlu olsun
ANK benim gozumde Kaya Temel, Levent Tuzemen ve Yakup Cinar ile ayni tier. Serhan Turk’e bakmak lazim. Yonetime yakin. Sesi pek cikmiyor.55 miş diyor Ank, 50 değil
35 M€ net bonservis
15 M€ bonus
5 M€ bonus (kolay gerçekleşebilir)
Gerçi Ank sallıyor olabilir
Daha 3 gün bunla oyalanırız
35+5 e leao bitiririm 15 M cepte kalir.55 miş diyor Ank, 50 değil
35 M€ net bonservis
15 M€ bonus
5 M€ bonus (kolay gerçekleşebilir)
Gerçi Ank sallıyor olabilir
Yav o paraya vermiyorlar kaç defa daha diyeceğiz35+5 e leao bitiririm 15 M cepte kalir.
Bu ne ya, batrakov 2 sene taksidi olacak 8-9m mu ne senelim, ustune bu. Onumuzdeki yaz gene "onu oduyor hala bunu oduyor hala"..
Hayır. Yabancı transfer dönemi bitince söylerim. Olacağı olursa kendi çıkar ortaya zaten ama olacağı varsa ismi dağıtmayalım.@Mustafa Yiğit İngiltere'deki topçu Ferdi mi
Yonetim degil. Bassssskan kulubu di mi. Ben yaptim vs vs vs.göztepe maçında stadın yönetime ana avrat küfürlerle yıkılması lazım
istifa yetmez
özellikle özbekleri hedef alan ağır küfürler şart