Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yau Fatih hoca olsaydı şöyle yapardı böyle yapardı muhabbeti aşırı farazi.. Biz ne transfer dönemleri yaşadık Fatih hoca varken, Burak Elmas ve yönetimini koruduğu günleri de biliyoruz.

Önce rakiplerimizi görüp tartıp sonra rakibe göre transfer yapmak mantıklı bir hamle gibi gözüküyor, tebrikler yönetim
Geçen ocak ayında şampiyonlar ligi gruplar tamamlanmadan takımlar futbolcusunu vermek istemedi yalanları atiyordular. Nhaga geldi. Şimdide grupları görmek kaldı. Grupları görünce nolacaksa

fatih hocanız gitsin torun sevsin , en iyi yaptığı şey zira son 10 yılda ki, 70 yaşında ki adamlardan daha ne medet umuyorsunuz yav

İtalyanlar baktı sarr a yoğunlaştık gel gel yapıyorlar bizden başka isteyen yoktur leaoyu olsa çoktan alırlardı herkes bizim gibi son dakikayı mı bekliyor gelin alın kaçırmayın diyorlar akılları sıra

fatih hocanız olsaydı milli takıma 4 maçlığına gidiyorum derdi
fatih hocanız gitsin torun sevsin , en iyi yaptığı şey zira son 10 yılda ki, 70 yaşında ki adamlardan daha ne medet umuyorsunuz yav
Fatih Terim GIF

Bu arada dursunu savunmak için demiyorum ama 2 transferle kadroda 2 tane 11 çıkarabileceğine inanan hocaya transfer yapmama fikri de mantıksız durmuyor aslında

ŞL'nin artık fikstüre bakılacak yanı mı kaldı lig usulünden sonra özellikle.

Geçen sezon en garanti bakılan maçta yenildik en zor denilenlerden çıktık bir de. 3-1 yendiğimiz Bodo kesin elendi gözüyle bakılırken son 3 maçta Dortmund, City, Atl. Madrid'den 7 puan alıp play-off yaptı, üstüne İnter'i eleyip 16'ya kaldı.

Fikstürü neye göre hesap edeceksin.

yau Fatih hoca olsaydı şöyle yapardı böyle yapardı muhabbeti aşırı farazi.. Biz ne transfer dönemleri yaşadık Fatih hoca varken, Burak Elmas ve yönetimini koruduğu günleri de biliyoruz.
Çünkü kulüpte para yoktu ve bir misyon vardı. Gençleşmek üzere çalışmalar vardı. Bu kadar geliri yoktu GS nin hiçbir zaman

Aysal döneminde de gayet giydiriyordu.

Alakası yok hoca çıkıp konuşması gereken yerde konuşup yönetime de sallıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt