Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü kulüpte para yoktu ve bir misyon vardı. Gençleşmek üzere çalışmalar vardı.

Aysal döneminde de gayet giydiriyordu.

Alakası yok hoca çıkıp konuşması gereken yerde konuşup yönetime de sallıyordu.

Fatih hoca ne zaman yönetime salladı da işler bizim için iyi gelişti?

Bunun normalleşmemesi lazım. Dünyanın neresinde var bu zaten? TD isen ya gider istifanı verirsin, ya da görevine devam edersin. Medyada kulüp başkanıyla vs tartışmanın veya laf atmanın diyeyim kimseye hiçbir zaman faydası olmaz.

Aysal'la kavga etti ve biz gidip üst üste şampiyonluklar kazanmadık. Her şey tepetaklak gitti.

(Sacha Tavolieri'nin mesajına yalanlama)

Rafael Leao, Galatasaray’a özel bir söz vermiş değil. (@cmdotcom)

▫️Leao’nun durumunu İngiltere’den takip eden kulüpler var.

Çünkü kulüpte para yoktu ve bir misyon vardı. Gençleşmek üzere çalışmalar vardı. Bu kadar geliri yoktu GS nin hiçbir zaman

Ego savaşı ile alakalı olmasın
Kendini düşündügü icin cıkıp sallıyordu galatasarayı önemsedigini falan mı sandın?

son 4 sezondur başımıza gelmeyen kalmadı ft hocan cıkıp 1 tane acıklama yaptı mı destek oldu mu? gs düşmanları ile halısaha yapıp acunla hull city macı izliyordu

Çünkü kulüpte para yoktu ve bir misyon vardı. Gençleşmek üzere çalışmalar vardı. Bu kadar geliri yoktu GS nin hiçbir zaman

Kaka istiyorum falan dedi mevzu sneijderken

Tadic istiyorum dedi

Kendi tercihlerini de öne cikariyodu

Okan, Okan hoca, teknik direktörümüz çok takılma hocam kelimelere.

Hepimiz bu kulübün taraftarıyız. İyiliğini istiyoruz başarıyı istiyoruz olmamız gereken yerde olmadığımıza üzülüyoruz.

Ama bazı gerçekler de var. Hakkın yeniyor konuşmuyorsun, yönetimle arayı bozmamak için sürekli kolluyorsun, rakip takımın bilmemneleri ile kankasın.

Fatih hoca da acunla takılıyor falan demeyin. Acun Fatih hoca varken ağzını açamazdı.

Hocayı kötülemek için demiyorum ama o da artık olaylara dahil olmalı.

Hoca kulüp hala soyunma odasında Ahmed Kutucu'nun alanını değiştirmiyor gideli 1 ay olmuş. İyice çiftliğe çevrildi kulüp.

Leao mu

Bunu yönetime iletelim muradım
😃
cennet-mahallesi-yunus-1-webp.225125

Kanat neyse adam var da forvet yok osi dışında göztepe maçına keşke yetişseydi gol krizine girersek içeri atacak golcü yok hiç düşünmüyorlar mı bunu ya puan kaybı olursa diye bu ne rahatlık böyle

Okan, Okan hoca, teknik direktörümüz çok takılma hocam kelimelere.

Hepimiz bu kulübün taraftarıyız. İyiliğini istiyoruz başarıyı istiyoruz olmamız gereken yerde olmadığımıza üzülüyoruz.

Ama bazı gerçekler de var. Hakkın yeniyor konuşmuyorsun, yönetimle arayı bozmamak için sürekli kolluyorsun, rakip takımın bilmemneleri ile kankasın.

Fatih hoca da acunla takılıyor falan demeyin. Acun Fatih hoca varken ağzını açamazdı.

Hocayı kötülemek için demiyorum ama o da artık olaylara dahil olmalı.

Hoca kulüp hala soyunma odasında Ahmed Kutucu'nun alanını değiştirmiyor gideli 1 ay olmuş. İyice çiftliğe çevrildi kulüp.
Okan hocanın yönetime laf söyleyecek bi kredisi mi kaldı?

Ona alınan topcular kimseye alınmadı icardiler osimhenler ugurcanlar singolar harcanan paranın farkında mısın?

Ahmet kutucu kiralık gitti alanını neden degiştirsinler :D

Geçen sene burda osimhen alınsın tek transfer istemiyorum diyen taraftar üstüne bedava sane ugurcan geldi yine memnun olmadı

bence problem biraz beklentilerle alakalı

sene başında cıkıp 500 m € bütcemiz var deyip kavukcu sacmalamasa kimse bişey demecekti

burda bruno fernandes camavigna falan havalarda ucustu haliyle.

benim gibi beklentiyi minimize edip adamların kapasitesini görebiliyorsan sinirlenmezsin

Pape sarr alın ulaaaaannn
Leao alın
demirovic alın
Leminadan çıkın
Sallaiden de çıkın yerli sağ bek bulun
Yerli stoper veya u23 stoper bulun

Sizin ben yapcanız işi

Okan hocanın yönetime laf söyleyecek bi kredisi mi kaldı?

Ona alınan topcular kimseye alınmadı icardiler osimhenler ugurcanlar singolar harcanan paranın farkında mısın?

Ahmet kutucu kiralık gitti alanını neden degiştirsinler :D

Soyunma odasında ve tesislerde hala alanı var nasıl neden değişsinler hocam?

Hocanın nasıl kredisi yok. 4 yıl üst üste şampiyon olmayan adamın mı kredisi olmayacak?

Okan mı 5 milyon € maaş verin dedi bunlara. Osimhen'i ısrarla istiyorum mu dedi? 1 yıl önceden gidecek kaleciye alternatif vermeyip Uğurcan diye mi ısrar etti?

Hoca elindeki kadroyu kullanıyor ya da kullanamıyor o ayrı bir konu ama işin sonunda üstüne düşeni yerine getirip şampiyon oluyor.

Bugün ses çıkarsın yönetim falan kalmaz ortada bunu diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt