Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HQgcvLmXEAAcQaU
Yav hadi ordan

Çok sayıda rezil transfer sezonu yaşadık, son gece saat 00:00 a kadar forvet beklediğimiz ve alamadığımız, Groutskeuts faciasını yaşadığımız, son dakika Diagne'ye kaldığımız, aklıma gelmeyen bir sürü kepazeliği gördük. Ama bu seferki bir başka oldu hakikaten. Bir takımın içinden nasıl geçilir, bir teansfer sezonu en berbat şekilde nasıl geçirilir, nasıl pişmiş aşa su latılır, hepsini gördük.
Aziz Yıldırıma desen bu kadarını beceremezdi gerçekten.

Geçen sene burda osimhen alınsın tek transfer istemiyorum diyen taraftar üstüne bedava sane ugurcan geldi yine memnun olmadı

bence problem biraz beklentilerle alakalı

sene başında cıkıp 500 m € bütcemiz var deyip kavukcu sacmalamasa kimse bişey demecekti

burda bruno fernandes camavigna falan havalarda ucustu haliyle.

benim gibi beklentiyi minimize edip adamların kapasitesini görebiliyorsan sinirlenmezsin

Lig başladı, transferin kapanmasına 1 hafta kaldı, hala yedek santraforumuz hiç yok, forvetin arkasındaki 3 mevki için toplam 4 adam var... Bence bu seneki öfkenin nedeni sadece beklentiler değil. Elbet o da dozu artırıyor ama sinirlenen herkes de ille Camavinga, Bruno beklediği için sinirlenmiyor... Ben çok sinirliyim ve benim için ille de böyle bir beklenti yoktu mesela. Aksine adını bilmesem bile son dönem performansı yükselişte, genç, kağıt üstünde mantıklı duran isimler gelmesini umuyordum eksik bölgelere...

Daha önce de içimize sinmeyen, inceleyince pek tatmin etmeyen transferler veya kadrolar oldu ama öfke dozum bunun çok altındaydı... Bu yaz kendilerini de aştılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt