- 12 Ocak 2013
- 51.613
- 61.378
- 4.323
açsında azıcık hareket gelsin9900 olmadi henuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açsında azıcık hareket gelsin9900 olmadi henuz
Erişir menzil-i maksuduna âheste gidenTiz-i reftar olanın payine damen dolaşır.
Ay mı?Ay sanki rashford gelecek ya
Kavgaya bak peh
o da seni ilgilendirmezgit oyuncu başlıklarında paylaş
Bunu Seten’e anlatan kimmis peki? Dursun mu anlatmis?İbrahim Seten: “Galatasaray’da Rashford transferi için yapılan toplantıda gerginlik artmış. Başkan Dursun Özbek, Abdullah Kavukcu’nun haberi olmadan transfer sürecini 1 haftadır yürüttüğünü söylemiş. Abdullah Kavukcu, “Ben gidiyorum” diye tepki göstermiş. Başkan, “Kapıdan çıkarsan geri dönemezsin” demiş. Kavukcu da “Beni başkalarıyla karıştırma” diye yanıt vermiş. Ertesi gün Eray Yazgan ve Fatih Demircan gönderiliyor ve problem çözülüyor. Abdullah Kavukcu da görevine devam ediyor.”
nerdeBaskan Rashford'u alacagim demis.
Rengim yanlış hatırlamıyorsam kevin greotgreuz da dursun rezilliğiydi.Çok sayıda rezil transfer sezonu yaşadık, son gece saat 00:00 a kadar forvet beklediğimiz ve alamadığımız, Groutskeuts faciasını yaşadığımız, son dakika Diagne'ye kaldığımız, aklıma gelmeyen bir sürü kepazeliği gördük. Ama bu seferki bir başka oldu hakikaten. Bir takımın içinden nasıl geçilir, bir teansfer sezonu en berbat şekilde nasıl geçirilir, nasıl pişmiş aşa su latılır, hepsini gördük.
Aziz Yıldırıma desen bu kadarını beceremezdi gerçekten.
Nerede ne?
Ouvv dransfer