- 18 Temmuz 2009
- 80.676
- 225.135
- 5.093
Onu bilmiyorum ama şarta bağlı olur.Şarta bağlı opsiyon mu yoksa direk düz mü? Zorunlu yapabileceklerini sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bilmiyorum ama şarta bağlı olur.Şarta bağlı opsiyon mu yoksa direk düz mü? Zorunlu yapabileceklerini sanmıyorum.
Evet dediğin doğru da bu takım çeyrek yapamazsa başarısızdır demek biraz fazla abartı oluyor. Şl orası, bizden daha kaliteli kadroya sahip bir sürü takım varAdnancım biz daha rfs malmö nün 100 bin euroluk takımına düzgün oyun oynayamıyoruz diğerlerini saymama bile gerek yok.En iyi kadroyuda kursan max gelecebileceğin yer son 16 hocamızla.Avrupada ilk 8 olmak olmamaktan daha zordu.
Kesin bilgi miFrankowski 1 m euro kiralama bedeli 6 opsiyon zu Rennes
yunus varken ne millotu ya
osi
sane yunus baris
@moderasyonFrankowski 1 m euro kiralama bedeli 6 opsiyon zu Rennes
Ya onume dustu, "x like/takip alirsam samandira kalbinden detaylari verecegim" diyen bir hesap.Bu kimdir necidir bilmiyorum ama bu transfer dönemi Fener ile adı geçen isimler arasında tek isteyebileceğim adam Bissouma olurdu.
Milotu ciddi ciddi izleyen var mı yorumu nedir forumda.Hangi tip oyuncu.
o kötü işte şartı falan olsa bariPffffffff
kiralama + zorunlu olmayan satın alma opsiyonu
Frankovski ve köhn' ün savunmacılıkla alakası yok. İkisi de 3 lü savunmada hücumcu kanat bek oynar sadece bence. Ha buna rağmen frankovski bukadar kötü oynamamalıydı, enteresan bir durumdufrank aslında kötü topçu değil fransada bilinen tercih edilen bir topçu ama bizle artık sistemden mi yoksa başka bir nedenden mi bilmiyorum uyuşamadı Gitmesi manrtıklı inşallah opsiyon zorunludur