- 25 Ocak 2010
- 52.934
- 38.428
- 3.763
HY: “Cuesta, Nelsson ve Morata gidecek.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sezonda 65 atsin 2 verelim dert degil yavToplamda*
1 sezonda değil
Sürpriz oldu, 15'e alırız, 5'e oynatırız sanmıştık.HY: “Donnarumma’nın maliyetini şu an Galatasaray karşılayamıyor. İlerde ne olur bilmiyorum.”
Üstad geçen maçta da fena degillerdiFenerin hazırlık maçlarına az da olsa baktım.
İlk defa böyle önde basarlarken gördüm, taktiksel değişiklikler yapacaklar gibi gözüküyor bu sene.
Transfer konusunda da Hakan Safi üzerinden bir adet deve dişi adam peşinde koşuyorlarmış, isim belliymiş dün röportajda ağustos sonuna kadar istiyorum o adamı ama Feyenoord maçına da iki adam lazım dedi.
Duranla cok dalga geciliyor ama abartildigini dusunuyorum ciddiye alinmamasini. Nesry ile 2li olayi olur mu sence ?Fenerin hazırlık maçlarına az da olsa baktım.
İlk defa böyle önde basarlarken gördüm, taktiksel değişiklikler yapacaklar gibi gözüküyor bu sene.
Transfer konusunda da Hakan Safi üzerinden bir adet deve dişi adam peşinde koşuyorlarmış, isim belliymiş dün röportajda ağustos sonuna kadar istiyorum o adamı ama Feyenoord maçına da iki adam lazım dedi.
Asensio’nun istemediğini 10 gün önce belirtmiştim. Oyuncu bekletince sağ kanatta 3 oyuncu var sola adam lazım diye solu önceliklendirdiler diyor şimdi de.Murat Aşık asensio yattı diyor hahahah
İttihad maçını diyorsan adamlar 2 aydır idman yapmıyormuş, ilk hazırlık maçını oynadılar fenerle.Üstad geçen maçta da fena degillerdi
O yüzden dün fb maci daha onemli demistim
Bu sezon iyi geliyorlar
Duran’ın tam sezonu yokki bir yerde, adam napar bilemiyoruz.Duranla cok dalga geciliyor ama abartildigini dusunuyorum ciddiye alinmamasini. Nesry ile 2li olayi olur mu sence ?
Tadic ve dzeko eksigini (top tutma, dagitma vs ) irfanla oguzla ,ufak ihtimal cengizle tasirlarlarsa kapatabilirler mi ?
2 dk bile bakmadim cunku
işte haber diye buna derimHY: “Kavukcu Puma ile toplantı yaptı, yıllık +5M euro daha arttırılması istendi. 2 ay süre verildi, Puma kabul etmezse 1 sezon sonra Puma’dan çıkılacak. Zam talep edildi.”
Bencil izlenimi yetti bana, nesryi besleyebilir mi/yukseltebilir mi olarak sormustum aslinda.Duran’ın tam sezonu yokki bir yerde, adam napar bilemiyoruz.
Benim gördüğüm bencil, şutör bir adam. Boupendza benzetmesi dahi doğru.
O şut kalitesiyle 15 gol falan garanti ama, mevzu derbi kazandırmak geçen yıl en sıkıntılı yanları buydu.
Baskı altında ayakta kalacak mı onu görmek lazım.
Deve dişi adam ya eşek ölüsü paraya gelir ya da CL sonucunu bekler eylüle kalırFenerin hazırlık maçlarına az da olsa baktım.