Transfer Nöbeti #11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10dan daha çok 8 ve bir tık 6 gerekiyor gibi geldi

lemina ile kaan ve berkan arasında uçurum var ve lemina her an zorlama ile kendini sakatlayabilir

bu arada ligde barış osimheni yan yana oynattığımız 442 de çok olası geldi bana solda sane sağda yunus ile
Lemina yedeğine Lemina seviyesi birini koyamayız. 10 numarada kimse yok, 442li düzenler Avrupa’da olmaz, mevzu ligse Sara Torreira da çıkılır.

Halka açılmanın olması doğru gelmiyor o da sonuçta bir gelir yöntemi ama arazi alınması ise olumlu.

Fenerin hazırlık maçlarına az da olsa baktım.

İlk defa böyle önde basarlarken gördüm, taktiksel değişiklikler yapacaklar gibi gözüküyor bu sene.

Transfer konusunda da Hakan Safi üzerinden bir adet deve dişi adam peşinde koşuyorlarmış, isim belliymiş dün röportajda ağustos sonuna kadar istiyorum o adamı ama Feyenoord maçına da iki adam lazım dedi.
Pres oyununu amrabat, irfan,talisca, skriniar, mert, asensio ile yapamazsin

Duran, en nesyri belki, symanzki, fred, brown okay

ÖZEL | Bankalarla yapılan görüşmelerde 40.000.000-€ peşinatın SWIFT ücretini çok bulan Abdullah Kavukçu parayı kendi götürmeye karar verdi. Salı günü 40.000.000-€ ile birlikte yola çıkması bekleniyor.
tam konuyu okurken soyle bir reklam cikti

IMG_6432.webp

Osimhen imza töreni olacaksa bilet fiyatları normal gayet zaten buna göre plan yapılmış belli belki 150-200m tl gelir olacak maç günü kulübü destekleyeceğiz

Bir 75 milyon yurroya adam aldık.. görmemişin çocuğu olmuş gibi hani nerede hani ne zaman.. çok kolay birieymiş gibi osimhenin alınması.. millet transfer yapamıyor red yemekten… mohammed Mustafa transferi daha uzun sürdü.. Emre akbaba falan.. iki niye acaba osimhen transferinden sonra diğer transferler dediler.. bütçe belli.. 150 milyon yurro gömüp bütün transferleri haziranda açıklayacağız sananlar var.. her yere adam lazımı geçin.. kaleci alınacak sonra da defans bitti gitti.. memnun olmayan osimeni istemeyecekti.. 75-80 milyona takımlar kuruluyor.. sonra bir de yüzsüzlük donaruma da gelsin millot da gelsin bedava sanki.. sonra birde yönetim şöyle hoca böyle..
Göykeres aynı maliyetlerle alındı şuan sahada oynuyor.

bunu söylerken izledim sadece bir teklif gibi değil de takas tarzı bir durum da oluşabilir gibi hissettirdi konuşurken

Gw3G6oPXcAA3bIG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt