Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.484
- 55.721
- 4.478
Bi hazirlik maci icin kimse aglamasinOsimhen'i istemenin maliyeti var. Kombine sahipleri kusura bakmasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi hazirlik maci icin kimse aglamasinOsimhen'i istemenin maliyeti var. Kombine sahipleri kusura bakmasınlar.
Iste bu!HY: “Zaniolo da bonservisiyle ayrılabilir, detay biliyorum ama stratejiyi bozmayayım.”
Oldumu enviyisi olsun inşallah.Bir hafta önce PSG nin satışa koyacağı ve bizim kalecimiz olabileceğini bir Allah'ın kulu söylese inanmazdik.Kader .Ve inşallah olacak.İnaniyorum.insallah abi. hayal etmeden olmuyor bu isler.
Lemina yedeğine Lemina seviyesi birini koyamayız. 10 numarada kimse yok, 442li düzenler Avrupa’da olmaz, mevzu ligse Sara Torreira da çıkılır.10dan daha çok 8 ve bir tık 6 gerekiyor gibi geldi
lemina ile kaan ve berkan arasında uçurum var ve lemina her an zorlama ile kendini sakatlayabilir
bu arada ligde barış osimheni yan yana oynattığımız 442 de çok olası geldi bana solda sane sağda yunus ile
Pres oyununu amrabat, irfan,talisca, skriniar, mert, asensio ile yapamazsinFenerin hazırlık maçlarına az da olsa baktım.
İlk defa böyle önde basarlarken gördüm, taktiksel değişiklikler yapacaklar gibi gözüküyor bu sene.
Transfer konusunda da Hakan Safi üzerinden bir adet deve dişi adam peşinde koşuyorlarmış, isim belliymiş dün röportajda ağustos sonuna kadar istiyorum o adamı ama Feyenoord maçına da iki adam lazım dedi.
Halka açılmanın olması doğru gelmiyor o da sonuçta bir gelir yöntemi ama arazi alınması ise olumlu.
Pres oyunu oynuyorlar demedim önde basıyorlar dedim.Pres oyununu amrabat, irfan,talisca, skriniar, mert, asensio ile yapamazsin
Duran, en nesyri belki, symanzki, fred, brown okay
Göykeres aynı maliyetlerle alındı şuan sahada oynuyor.Bir 75 milyon yurroya adam aldık.. görmemişin çocuğu olmuş gibi hani nerede hani ne zaman.. çok kolay birieymiş gibi osimhenin alınması.. millet transfer yapamıyor red yemekten… mohammed Mustafa transferi daha uzun sürdü.. Emre akbaba falan.. iki niye acaba osimhen transferinden sonra diğer transferler dediler.. bütçe belli.. 150 milyon yurro gömüp bütün transferleri haziranda açıklayacağız sananlar var.. her yere adam lazımı geçin.. kaleci alınacak sonra da defans bitti gitti.. memnun olmayan osimeni istemeyecekti.. 75-80 milyona takımlar kuruluyor.. sonra bir de yüzsüzlük donaruma da gelsin millot da gelsin bedava sanki.. sonra birde yönetim şöyle hoca böyle..
Reklamlar yapay zeka destekli. Forum yönetimi yapay zekanın gelişiminde çok emek harcadı