Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.953
- 15.112
- 1.548
kaan ayhan orayıda yedekler2 forvetle 442 mi oynayacaz sayin nedim vurduran kardesim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan ayhan orayıda yedekler2 forvetle 442 mi oynayacaz sayin nedim vurduran kardesim?
50 milyonu sorunlu takım oyunu oynamayan 28 yaşında topçuya bağlamak mantıklı değil. Takım papaz Yıldız dolu işçi lazım
Devre arasında da takımlar elit oyuncularını bırakmıyorlar yazın bakacağız diyecekler. Kısır döngü...Elit beyler devre arasına kaldı artık.
şasa boy ho
Daha geçen antrenmanlarda koşuyodu transfer görüşmesi için mi diyecem de süresi fazlaymış dediğine göre.Diğerine gelecek olursak dediğim gibi pusudayım gizli gizli beklemekteyim.Allah sabredenlerle beraber diyerek geri gelmesini beklemekteyim..Ulan muratim haji dakatlanmis dönus kasim gözukuyor
Illa icardini cakacan bize heaa?
şasa boy ho
Kronik olmasa tam aradığımız profilGabriel Jesus > Napoli : 17 m
şasa boy ho
Kimse Can‘a 50 verelim demiyor ama Frankfurt‘un asla o paradan asagisina birakmayacagini sagir sultan biliyorken israrla 25-30 milyon teklif etmek hem kulübü komik duruma düsürmektir ve hem de zaman kaybidirForumda bir değişi Can Uzun 25 eder deniyor sonra o para teklif edildiği öğrenince de yazıklar olsun deniyor.
yav hocanin diyecekleri simdiden belli... yetenekli u23 forvetlere cok para istiyorlar.. en az 50 milyondan basliyor.. biz oyuncu yetistirme kulubu degiliz gibi gibi birseyler uydurur artik
şasa boy ho