Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
50 milyonu sorunlu takım oyunu oynamayan 28 yaşında topçuya bağlamak mantıklı değil. Takım papaz Yıldız dolu işçi lazım

Hazır istediğin tipte oyuncu var renktaş, Sallai var. Bir kanat oyuncusu için sürekli savunma yapsın bek kovalasın demek tuhaf bir durum. Fbliye sor bakalım Leao'ya mı karşı yoksa Sallai'ye mi karşı oynamak isterler. Leao varken karşısındaki bek hatta kanat oyuncusunu bile geride tutar.

Ben anlamadım bu işi yorgunum sıcak başıma vurdu sabahtan beri çek toplama peşindeyim... malzeme çıktı mı o oldu mu derken kaçırdık olan biteni... demiroviç mi aldık şimdi anlamadım ben. Demiroviç yaş sınırına uymuyor yedek kalacak o parayı vereceğiz. Bana çok saçma geliyor. Şöyle 10 15 lik bir genco yok mu piyasada???

Ulan muratim haji dakatlanmis dönus kasim gözukuyor

Illa icardini cakacan bize heaa?
Daha geçen antrenmanlarda koşuyodu transfer görüşmesi için mi diyecem de süresi fazlaymış dediğine göre.Diğerine gelecek olursak dediğim gibi pusudayım gizli gizli beklemekteyim.Allah sabredenlerle beraber diyerek geri gelmesini beklemekteyim..

Bir U23 hakkı daha olur ve stoper alınabilir.

Samsunspor ile Victor Nelsson ve Celil Yüksel'i kafa kafaya takaslayabilmek lazım.
Alanyaspor'a da Ümit Aydın için bir miktar para ile Berat Luş, Elias Jelert ve Eyüp Aydın'ı kiralamak mümkün.

lineup-builder (12).webp

lineup-builder (13).webp

yav hocanin diyecekleri simdiden belli... yetenekli u23 forvetlere cok para istiyorlar.. en az 50 milyondan basliyor.. biz oyuncu yetistirme kulubu degiliz gibi gibi birseyler uydurur artik

Forumda bir değişi Can Uzun 25 eder deniyor sonra o para teklif edildiği öğrenince de yazıklar olsun deniyor.
Kimse Can‘a 50 verelim demiyor ama Frankfurt‘un asla o paradan asagisina birakmayacagini sagir sultan biliyorken israrla 25-30 milyon teklif etmek hem kulübü komik duruma düsürmektir ve hem de zaman kaybidir

Aynisi Ismaila Sarr icin yapildi, Palace‘in en iyi oyuncusunu anca astronomik bir bedelde birakacagi gün gibi asikarken 30 milyon gibi komik bir rakam teklif ettik ve aninda red yedik

Veya milletin gelecek vaad eden as oyunculari icin kiralik teklifte bulunulmasini da sayabiliriz

Sonuc ne simdiye kadar? Elde kalan 0, SL kadro bildirimine 2 haftadan az bir zaman kaldi ve kadro güclenmek yerine geriye gitti. Bir tek küme düsmüs takimdan Lesley denen simdiden elden cikarmak istenen kötü bir oyuncu geldi.

Bu tekliflerin ciddiyetle degil taraftari oyalamak ve ugrasiliyor algisini gecirmek icin yapildigini düsünüyorum cünkü bu rezil kepaze yönetimden anca bu beklenir.

Transferde uçuruma yuvarlanıyoruz yönetim tamamen tüm menajerlere haber salmış

Durmadan kadrolara yazılıyor falanda bu Camavinga ile ilgili haber mi var yoksa milletin fantazisi mi?

Geri
Üst Alt