- 18 Mayıs 2011
- 23.210
- 12.705
- 1.998
Şöyle robben gibi biri yok mu yav ya da ribery gibi... Ulan Bayern in aynı anda iki kanadı nasıl bu kadar şehvetli oluyor hep...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolgahan vs demek bakalım kim kazanacakEn çok Serdarla makara geçeceğim yazalım kenara.
Oyuncunun kulübü, oyuncuyu bırakmama kararı aldı.
Oyuncunun bir sağlık problemi olduğu öğrenildi alternatiflere yönelindi.
Oyuncu şimdilik bekletiliyor kulübünde ve oyuncuda sorun yok
Loading...
OliseŞöyle robben gibi biri yok mu yav ya da ribery gibi... Ulan Bayern in aynı anda iki kanadı nasıl bu kadar şehvetli oluyor hep...
Yok yani ileride o şekilde olabilecek alınabilecek birilerinden bahsediyorum...
Vay heaaaaa eskiden olan Prime Vasflix geri döndütüm rusları galatasaray'a davet ediyorum.
Senden de shick i ortaya koymanı bekliyoruz...kahvekonyak demiroviç için kelleyi koyuyor
Evet bakalim gercek mi yoksa yapay duyumcumu kolpa kaynakPatlıyor diyor ama bilemem. Bu gün yarın Leao'nun gelmesini bekliyoruz.
Mustafa Yigit Demirovic gelmeyecek diyorAlin gercek duyumcumuz
kim kazanır renktaşım ben en son koyacağımSenden de shick i ortaya koymanı bekliyoruz...![]()
Bu arada ben de gurbetçiyim kanks yavYok arkadaş sadece İskender ile olacak iş değilmiş. Gurbetçilerin çoğunu engellemek lazım
atleticonun forvetleri hep iyi oldugu gibiŞöyle robben gibi biri yok mu yav ya da ribery gibi... Ulan Bayern in aynı anda iki kanadı nasıl bu kadar şehvetli oluyor hep...
Bugünlük bu kadar kolpa yetmez mi rtsDiğer gizli isimlerden biri düşmüş medyaya bu arada. Jonathan David o isim de.
Osimhen ile çok iyi olurlar bu arada.
Uzmanlık alanım değil kardeşimkim kazanır renktaşım ben en son koyacağım
46 mac 8 gol 5 assist... baya vasatmis buda yavDiğer gizli isimlerden biri düşmüş medyaya bu arada. Jonathan David o isim de.
Osimhen ile çok iyi olurlar bu arada.