Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boldladığım kısmı ben de zaman zaman tiye aldım, yalan yok. Ancak ana fikre katılıyorum, şöyle ki; takımın geri kalan kısmı, hedefe yönelik pas örgüsüyle asgari düzeyde bari oyunu kuracak ve Sane' ye delici koşular için pozisyon hazırlayacak, o da alameti farikası olan dripling, gerekirse çalım hünerini gösterip skor katkısı yapacak. Bizim takımda hangi pas örgüsü, hangi oyun kurulumu Allah aşkına?! ''Sane topsuz oyunda ciğer patlatsın, sağbek mevkiine gelip topu alsın, pas yahut driplingle oyunu kurup takımı ön tarafa taşısın, final noktasında gol ya da asistle de işi bitirsin'' gibi bir şey bekleniyor kendisinden. Hakkını yemek istemem, eli belinde beklemiyor, gayret de ediyor ama böyle futbol oynanmaz; çok daha gözde biri bile olsa tüm sezon boyunca bunu başarıyla sürdüremez. Özetle; takım uzunca süredir sahaya kollektif oyun aklı yansıtamıyor; ceremesini de yüksek profil atfedilen Sane gibi oyuncular çekiyor.Sane’nin dilinden anlayan ortasahalar olursa bizi uçurabilir
Geçen sene bile kaç asisti heba oldu
İlk maçta da adam veriyor kaçıyor bizim ortasahalar geriye pynuyor, bir de sakin sakin işareti yapıyorlardı
Galiba bir liste yapılmış ismi çıkan herkeste listede var. Herkese başta kiralık teklif yapmışlar. Sonra en ucuz kimin bonservis batrakov. Aldılar. Enciso muhtemelen 35 falan dediler.İlk batrakov haberi 10 haziran'da düşmüş. Kimler kolpaci daha net anlaşılır.
Hacioglu alinin finosu olduğu icin azize ayricalik tanımıyorlar gibi. Sezon guzel basladi.fenerin kollanmaması tedirgin ediyor
Hesapsiz kitapsiz kimsenin maci ertelenmesin normal bir lig olsun.Fb-Konya ertelense daha iyi olurdu açıkçası.
bizim corum maci tekrarlanmaliHesapsiz kitapsiz kimsenin maci ertelenmesin normal bir lig olsun.
Yenilirizbizim corum maci tekrarlanmali
kazanana kadar tekrarlanmaliYeniliriz
Hangisi
Utanç verici bi adam
İsmaelHangisi
Transfermarkt bu kısmına niye güveniyor insanlar
batrakov aciklandiSelamlar sevgili renktaslar var mı bir gelişme 5-6 saattir yoktum
standart şeyler ekstra bir şey yok 100 tane isim var 80'inini aldık 20'si de oyuncuyla anlaşıldıSelamlar sevgili renktaslar var mı bir gelişme 5-6 saattir yoktum