Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Bakalim bizim yoneticiler simdi su Sarr olayinda ne yapacak. Adamlar 60 milyon sterlin istemis. En fazla 53-55 milyon sterline duserler o da az bi ihtimal.

Simdi senin bu kadar butcen var mi? Yoksa neden zaman kaybediyorsun? Bu kadar paran varsa simdiye neyi bekledin?

Boldladığım kısmı ben de zaman zaman tiye aldım, yalan yok. Ancak ana fikre katılıyorum, şöyle ki; takımın geri kalan kısmı, hedefe yönelik pas örgüsüyle asgari düzeyde bari oyunu kuracak ve Sane' ye delici koşular için pozisyon hazırlayacak, o da alameti farikası olan dripling, gerekirse çalım hünerini gösterip skor katkısı yapacak. Bizim takımda hangi pas örgüsü, hangi oyun kurulumu Allah aşkına?! ''Sane topsuz oyunda ciğer patlatsın, sağbek mevkiine gelip topu alsın, pas yahut driplingle oyunu kurup takımı ön tarafa taşısın, final noktasında gol ya da asistle de işi bitirsin'' gibi bir şey bekleniyor kendisinden. Hakkını yemek istemem, eli belinde beklemiyor, gayret de ediyor ama böyle futbol oynanmaz; çok daha gözde biri bile olsa tüm sezon boyunca bunu başarıyla sürdüremez. Özetle; takım uzunca süredir sahaya kollektif oyun aklı yansıtamıyor; ceremesini de yüksek profil atfedilen Sane gibi oyuncular çekiyor.

Aynen öyle
Valla disiplinli, defansını da yapıyor, hatta kontra yerken Toreira jogging temposundayken deparla koşup rakibi kesmeye çalışıyor
Topla ortasahada buluşabiliyor, önünde 2 adam oluyor
İstasyona gelen yok, arkaya koşu atan yok, bindiren yok
Kendi taşıyıp birini istasyon yapıyor, verdiği adam geri pas yapıyor, bu boşa koşu atmış oluyor
Ya da 2 kişiyi geçmeye çalışıyor tabi çoğunda olmuyor
Bunlara rağmen banane demeyip deniyor
Yalnız başına bir adam takımda
Son maç stattaydım, Toreira’ya çok kızdım, Sane taşıdı, Toreiraya verdi kaçtı, Toreira geri döndü, bu öylece kalakaldı ellerini açtı

Ugurcan
Singo Sanchez X Jakobs
Torreira Lemina Sarr
Sarr Osimhen Baris

Sampiyonlar ligi icin gayet uygun bir kadro.
X haricinde 8 yabancı var. Sağ bek yedek, orta saha yedekler, sol yedek forvet yedek.
Sallai, Sane, Sara. Buradan 1 veya 2 isim gitmeli geri kalan full u23 veya yerli olmalı.

Bu u-23 kuralı, sözleşme imzalayan oyuncunun sözleşmeyi imzaladığı tarihte yaşı kurala uyuyorsa, sözleşme bitimine kadar o kontenjandan kazanılmış hakkı olmalı şeklinde uygulanmalı.

O da takımları kontratları uzatmaya zorlar sanki... Bilmiyorum şu an kontrat uzunluğuna dünyada veya bizim TFF'de bir limit var mı ama Chelsea bir ara 10 senelik kontratlar falan yapmaya kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam... Bizimkiler de yapar sonra 10 sene çıkamayız transfer ettiğimiz vasıfsızların kontratından :D

Bu nası galatasaray böyle

formation_21_08_2026 01_27_29.webp

akira kurosawa stop. GIF by Maudit

O da takımları kontratları uzatmaya zorlar sanki... Bilmiyorum şu an kontrat uzunluğuna dünyada veya bizim TFF'de bir limit var mı ama Chelsea bir ara 10 senelik kontratlar falan yapmaya kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam... Bizimkiler de yapar sonra 10 sene çıkamayız transfer ettiğimiz vasıfsızların kontratından :D
O iş zor be Haydar abi. Ne oyuncu ne de bir kulüp kabul eder öyle uzun bir kontratı. Diyelim ki etti, o kontratın pratikte tamamlanması gerçekçi değil.

Ismaila sarri almamiz lazim.. hem forveti yedekler hem kanat oynar.. tam.aradigimiz adam

Elimizdeki bekler Şampiyonlar Ligi için biçilmiş kaftan niye elek oluyoruz anlamadım. 2 kere Liverpool'u yendik o beklerle.
Sallai ve Jacobs'un deplasmanda batırmasını görmedin mi Mert kardeşim yahu. Sİngo oynamıyor ki iç sahada taraftar baskısıyla evet muazzam ama şimdi hepsi bir sene yaş aldı ve Abdülkerim stoperde ve ben elek olacağımızı tahmin ediyorum.

baştan beri eksik yerler belli.. torreira ve lemina artık bu takımda rotasyonda oynamalı ama kalmalı yedek mi var.. önlerine iki tane orta saha şart.. hakan ç yerli olduğundan kural olduğundan, mecbur biri de denenmiş sonuç alınmış gedson fernandes olabilirdi.. leao çok özel ve yetenekli bir oyuncu olduğundan ve bahsedilen kadar kötü olmadığından olmalıydı sükseli bir transfer.. zaten biraz iyi bir durumda olsa 100 eder şu piyasada.. can uzun da 35-40 civarı alınabilse 20 yaşında bu seviye de başka yerli yok alabileceğimiz geleceğe iyi bir yatırım olabilirdi..bir de dju gibi bir adam yeterli olurdu.. sonrasına gelene gidene göre değerlendirirdin..

Batrakov yeni Golovin olsa yeterli, bize çalışkan topçu lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neye hizmet ettiği velli olmayan saçma sapan bir kural işte
Adamla 5 sene kontrat yaptın 28 yaşı bitene kadar genç statüsünde oynatacaksın, çok saçma
Al işte genç diye aldık uguçukvu
Belki Batrakovdan da istediğimizi alamayacağız
Hem biz niye genç yabancı yetiştiriyoruz ki, milli takıma ne faydası var yani
Bu iş altyapıdan gelmiş genç Türk oynatmakla olur, başka da olmaz
Onlar da rekabete girecekler tabi
Mesela altyapıdan bu sene 1, seneye 2, her sene arttırarak 4’e 5’e kadar maç kadrosuna yazma zorunluluğu

Uğurcan
Singo-Davinson-Abdulkerim-Jakobs
Nhaga-Sarr
Sane-Batakov-I.Sarr
Osimhen

Elek olmaz, elek eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakalim bizim yoneticiler simdi su Sarr olayinda ne yapacak. Adamlar 60 milyon sterlin istemis. En fazla 53-55 milyon sterline duserler o da az bi ihtimal.

Simdi senin bu kadar butcen var mi? Yoksa neden zaman kaybediyorsun? Bu kadar paran varsa simdiye neyi bekledin?
Menajer kucağına düştüğümüz için durum bu, menajer önerisi bu Sarr tamamen.

fb Greenwood işinde de Sarr haberleri çıkmıştı fb için. menajeri her yere öneriyor, palace’ta ki maaşına zam yaptırırlar en son, Sarr konusu kapanır

Geri
Üst Alt