Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.498
- 21.283
- 2.233
+ Derbilerde çok iyiydi.İşin şakası bir yana geçen yıl ŞL maçlarının alayında iyidi Lemina, o etkiyi Sarr vermez defansif anlamda.
Muhtemelen olmaz o değişim de işte olursa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Derbilerde çok iyiydi.İşin şakası bir yana geçen yıl ŞL maçlarının alayında iyidi Lemina, o etkiyi Sarr vermez defansif anlamda.
Lemina cani isteyince iyi oynuyor. Ama baya agirlasti vucudu iyice irilesti. Bence hic uzatilmamaliydiİşin şakası bir yana geçen yıl ŞL maçlarının alayında iyidi Lemina, o etkiyi Sarr vermez defansif anlamda.
Kardeşim sanki geçen kış Hauge derken bana yarım sayfa olmaz diye mesaj yazmıştın. Hatta Hauge ve Högh yazmıştımHazır 8.5 rolüne uygun Batrakov da alınmışken, tam da ihtiyacımız olan 4-3-3 ün skorer oyun kurucu kanat forveti olarak Hauge neden düşünülmez acaba? İsmi geçen 4 katı maliyetli adamların hiçbirinden geri kalmaz kanısındayım. Adam homesick olduğunu kabullendi de artık yerinden kıpırdamak istemiyorsa bilemem ki futbola dair profesyonel bir konumum yok sonuçta. Olgun oyuncu isimleri geçtiği için bahsettim; bana kalsa kaliteli bir U23 olmalı kanat tercihi...
farketmez. verdigi isimler gelse de gelmese de. daha once basina dusmus isimler degil. kendi uydurdugu isimler de degil. yani bariz sekilde bir bilgi kaynagi var. kaynagi yanlis bilgi veriyor olabilir veya bu kaynagindan gelen bilgiyi yanlis yorumluyor olabilir. soyledigi hicbir isim gelmese de ben tolgahana kotu duyumcu derim, kolpaci demem. tabi simdilik.80 tane isim yazdı hocam bu sezon ya
Yönetim zaten 80 farklı isimle ilgileniyor diye olmasın?80 tane isim yazdı hocam bu sezon ya
Ben engellemedim de o beni engelledi herhaldeserdar ünsal bile engellememiş
Ekli dosyayı görüntüle 332237
Yok öyle bir şey. Hatta @Sadri Baykam inatlaşmış, sonra ilk benim bahsettiğimi kabullenmişti. Mesajları aramaya uğraşasım yok. meraklıysan sen kurcala.Kardeşim sanki geçen kış Hauge derken bana yarım sayfa olmaz diye mesaj yazmıştın. Hatta Hauge ve Högh yazmıştım![]()
Hauge'yi 1 ay önce yazdığımda 2-3 kişi dalga geçmişti burada :sKardeşim sanki geçen kış Hauge derken bana yarım sayfa olmaz diye mesaj yazmıştın. Hatta Hauge ve Högh yazmıştım![]()
Vallahi %99 sen gibiydin çünkü uzun detaylı mesajlar yazan bir sen varsın bir de Suat abi vardı ama önemli değil. Küçük bir latife ve sataşmaYok öyle bir şey. Hatta @Sadri Baykam inatlaşmış, sonra ilk benim bahsettiğimi kabullenmişti. Mesajları aramaya uğraşasım yok. meraklıysan sen kurcala.
Ben de galiba bunlar elenir gibi olduğu için hem Hauge hem Högh yazmıştım. Sonrası zaten malûm. Adamlar neredeyse çeyrek finale çıkacaktıHauge'yi 1 ay önce yazdığımda 2-3 kişi dalga geçmişti burada :s