Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Vallahi %99 sen gibiydin çünkü uzun detaylı mesajlar yazan bir sen varsın bir de Suat abi vardı ama önemli değil. Küçük bir latife ve sataşma 😊
Tek bir olumsuz yorum yapmış olma ihtimalim yok. Çok sık oyuncu beğenip isim zikreden biri değilimdir; forumda benden çok bahseden kimse yoktur büyük ihtimalle. Biz söylesek ne olacak zaten de?

Palasın forveti mateta yaw, ismail 1 kere forvet cikmis gorunuyor.
136b706d0e67719e5db1ce79284cd4fe.jpg
85fa24bc19efea6153f5faa39c61aaea.jpg
bd685ce24b7dc36e2a7875d66b2e33a4.jpg
05605cd26c047baded5e603633b9cf12.jpg

Hauge'yi 1 ay önce yazdığımda 2-3 kişi dalga geçmişti burada :s
Ben kış döneminde bahsettim diye Milan' da filan tutunamamış olması öne sürülmüştü. Oralarda tutunabilse, çoktan İskandinavlara bayılan EPL kulüplerine uçardı zaten; nasıl ve kaç paraya alacaktın?

İnşallah yanılırım ama batrakov bence tam aradığımız adam değil
Bize daha net ve tecrübeli, takımı da yönlendirecek bir adam lazımdı bence
Bir de Metin Oktay, Hagi, Sneijder’li tanıtım yapmışlar
Kendilerini aha süperstar getirdik diyerek kurtarıp çocuğu taraftar baskısına soktular
2 maç vasat olsa yuhalar bizim şapkadan tavşan bekleyen taraftarlar

4-3-3 oynarsak defans tandemi ve elimizdeki beklerle elek oluruz Şampiyonlar liginde.

4-3-3 oynarsak defans tandemi ve elimizdeki beklerle elek oluruz Şampiyonlar liginde.
Elimizdeki bekler Şampiyonlar Ligi için biçilmiş kaftan niye elek oluyoruz anlamadım. 2 kere Liverpool'u yendik o beklerle.

elimizdeki bekler asıl lig için daha problemli. defans zaten geçen senekinin aynısı giden yok. frankfurt maçından sonraki maçları baz alsak neredeyse tüm şampiyonlar ligi ilk aşamasında en az gol yiyen takım falan olacaktık.

Geri
Üst Alt