Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
hadi inşallah

Brezilya basını, Anderson Talisca'nın Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Cezire ile anlaşmaya vardığını öne sürdü. (Pablo Oliveira)

1787313238243.webp

Noldu tolga abine f5 çekme molası mı verdin xd
Ekli dosyayı görüntüle 332225Ekli dosyayı görüntüle 332226kral 3 taksitle 30+5 frankfurt tamamdi be. Ama can vazgecti tuh

Ekli dosyayı görüntüle 332227

Sali batrakovu getiremezlerse bir ṣey yazmiyordun kral be

Ekli dosyayı görüntüle 332229
Kanata tel, leao, martinelli 3 isimden biri gelecek o kesin amaaaa
Ekli dosyayı görüntüle 332230

Martinelli yem dediniz dinleyen olmadi...

Ekli dosyayı görüntüle 332232
Yarinlari bekliyoruz 4 gundur leao ikinci transferimiz bilgisini hayirlisi
Ekli dosyayı görüntüle 332233
Singoyu pl iyi fiyata ugurlamak icin bekliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 332234
Bizi gecti uluslar arasi da bilgi veriyor artik. Savinhoya 80m pound fln istenmiyor, 65 isteniyor ama totnim vermiyor. Sonra birden totnim 100milyona aliyor
Ekli dosyayı görüntüle 332235
Bilgi vermeme kararinin da arkasinda duruyon. Helal lan en iyi turk duyumcusu

Biraz zamanimi aldin köftehor
Ṣu kolpalarina bi aciklik getirsene aslan

Gelecek sene yabancı sınırı 8 'e iniyor ama takımın bir tane türk oyuncuyla ismi anilmiyor. Alt liglerden falan çekin bir tane belki tutar . Mesela sagbek için Mithat falan deneyin abi belki olur bir bölgeden kurtulmuş olursunuz.

Sevgili Renkdaşlar @Mustafa Yiğit renkdaşın paylaşımlarını bende sizler gibi okuyorum paylaşımlarına inanıp inanmamak sizlerin elimde ben tamamen nötürüm. Ama argo abuk sabuk paylaşımlar yerine bunları okumak benim için daha iyi bazı Renkdaşlar işin cılkını çıkarıyor yaptıkları paylaşımlar ile herkese saygılar

Fenere u23 sağ bek lazım değil mi?
Jelert Talisca takası yapalım. Win win olur

Gelecek sene yabancı sınırı 8 'e iniyor ama takımın bir tane türk oyuncuyla ismi anilmiyor. Alt liglerden falan çekin bir tane belki tutar . Mesela sagbek için Mithat falan deneyin abi belki olur bir bölgeden kurtulmuş olursunuz.
Seneye Federasyon seçimi var, yabancı sayısı daha da düşerse Hacıosmanoğlu seçilemez. Trabzon harici destekçisi de yok, kulüplerin dediği olur, en kötü aynı kalır sayı.

Sevgili Renkdaşlar @Mustafa Yiğit renkdaşın paylaşımlarını bende sizler gibi okuyorum paylaşımlarına inanıp inanmamak sizlerin elimde ben tamamen nötürüm. Ama argo abuk sabuk paylaşımlar yerine bunları okumak benim için daha iyi bazı Renkdaşlar işin cılkını çıkarıyor yaptıkları paylaşımlar ile herkese saygılar
Tam olarak bu. Kadinlasmalar, senelerdir bir bok bilmeyen muhabirler (Rodop, Yakub, ANK, Emre Kaplan ve +10 daha), kimbusik random tavsiyelerden ziyade bu arkadasin mesajlarini okumak çok daha hosuma gidiyor.

seneye ibo kalmaz bence ya, gelen de 8 sınırını kaldırı devam eder

Rtaş beğenmediğin geyik muhabbetleri olmasa sn yiğit buraya gelmezdi bile bunu da unutmayalım
Sadece nöbet zamanında biri gelip duyum verecek şiarıyla ayakta duran bi tesis olsak şimdiye çoktan tarihe gömülmüştük
Unutmayınız ki
Nöbet biter Gscliler kalır - Yiğit Karagöz
Hürmetler

Geri
Üst Alt