- 26 Kasım 2012
- 185.974
- 259.526
- 5.998
hadi inşallah
Brezilya basını, Anderson Talisca'nın Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Cezire ile anlaşmaya vardığını öne sürdü. (Pablo Oliveira)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi inşallah
Brezilya basını, Anderson Talisca'nın Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Cezire ile anlaşmaya vardığını öne sürdü. (Pablo Oliveira)
dün geceki gibi içip içip büyük harfler ile yazmadığı sürece sorun yok benim gözümde.Baya bi kredi borcu var gibi. Yalan söylemesini durduramiyoruz
Sende az kolpa sever degilsin hadün geceki gibi içip içip büyük harfler ile yazmadığı sürece sorun yok benim gözümde.
Noldu tolga abine f5 çekme molası mı verdin xdSende az kolpa sever degilsin ha
Noldu tolga abine f5 çekme molası mı verdin xd
Ṣu kolpalarina bi aciklik getirsene aslanEkli dosyayı görüntüle 332225Ekli dosyayı görüntüle 332226kral 3 taksitle 30+5 frankfurt tamamdi be. Ama can vazgecti tuh
Ekli dosyayı görüntüle 332227
Sali batrakovu getiremezlerse bir ṣey yazmiyordun kral be
Ekli dosyayı görüntüle 332229
Kanata tel, leao, martinelli 3 isimden biri gelecek o kesin amaaaa
Ekli dosyayı görüntüle 332230
Martinelli yem dediniz dinleyen olmadi...
Ekli dosyayı görüntüle 332232
Yarinlari bekliyoruz 4 gundur leao ikinci transferimiz bilgisini hayirlisi
Ekli dosyayı görüntüle 332233
Singoyu pl iyi fiyata ugurlamak icin bekliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 332234
Bizi gecti uluslar arasi da bilgi veriyor artik. Savinhoya 80m pound fln istenmiyor, 65 isteniyor ama totnim vermiyor. Sonra birden totnim 100milyona aliyor
Ekli dosyayı görüntüle 332235
Bilgi vermeme kararinin da arkasinda duruyon. Helal lan en iyi turk duyumcusu
Biraz zamanimi aldin köftehor
Burhanın foto koyduğu siluet Lang sanki
bir fincan kolpanın 40 nöbet hatrı vardırKahve ağabeyin kişilik hakkına yapılan tacizleri kınıyorum.
Seneye Federasyon seçimi var, yabancı sayısı daha da düşerse Hacıosmanoğlu seçilemez. Trabzon harici destekçisi de yok, kulüplerin dediği olur, en kötü aynı kalır sayı.Gelecek sene yabancı sınırı 8 'e iniyor ama takımın bir tane türk oyuncuyla ismi anilmiyor. Alt liglerden falan çekin bir tane belki tutar . Mesela sagbek için Mithat falan deneyin abi belki olur bir bölgeden kurtulmuş olursunuz.
Tam olarak bu. Kadinlasmalar, senelerdir bir bok bilmeyen muhabirler (Rodop, Yakub, ANK, Emre Kaplan ve +10 daha), kimbusik random tavsiyelerden ziyade bu arkadasin mesajlarini okumak çok daha hosuma gidiyor.Sevgili Renkdaşlar @Mustafa Yiğit renkdaşın paylaşımlarını bende sizler gibi okuyorum paylaşımlarına inanıp inanmamak sizlerin elimde ben tamamen nötürüm. Ama argo abuk sabuk paylaşımlar yerine bunları okumak benim için daha iyi bazı Renkdaşlar işin cılkını çıkarıyor yaptıkları paylaşımlar ile herkese saygılar
seneye ibo kalmaz bence ya, gelen de 8 sınırını kaldırı devam ederGelecek sene yabancı sınırı 8 'e iniyor ama takımın bir tane türk oyuncuyla ismi anilmiyor. Alt liglerden falan çekin bir tane belki tutar . Mesela sagbek için Mithat falan deneyin abi belki olur bir bölgeden kurtulmuş olursunuz.
Sevgili Renkdaşlar @Mustafa Yiğit renkdaşın paylaşımlarını bende sizler gibi okuyorum paylaşımlarına inanıp inanmamak sizlerin elimde ben tamamen nötürüm. Ama argo abuk sabuk paylaşımlar yerine bunları okumak benim için daha iyi bazı Renkdaşlar işin cılkını çıkarıyor yaptıkları paylaşımlar ile herkese saygılar