Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
İstediğimiz adamlar gelirse Dursun Bey hakkinda kötü konusmalarima boş vermişligim

Siz kolpayi seviyorsunuz. Twitterde kolpa cok gidin orda kolpanizi okuyun, sonra varsa bir diyeceginiz gelin burda yazin

Siz kolpa seviyorsunuz diye ben sevmek zorundamiyim gardaṣ?
Sen kolpa diyorsun, herseyi belki dogru bilgi olmasada biz en azindan birseyler bildigine inaniyoruz ve okumasi hosumuza gidiyor. Simdi senin burda her begendigin ve benim hosuma gitmeyeni bendemi boklayim? Kimse gel inan demiyor. Kimsede hosuna gitmeli demiyor. Tam ve tam bunun için zaten engelleme imkanin var. Hadi @Mustafa Yiğit hesabini engelle ve bizi rahatsiz etme, olurmu? Eyvallah renktas.

mate sarr
ismaia sarr
demirovic
leao

yahu hepsiyle anlaşıp kulüplerinden çıkaramıyorlar , ee hiç mi akıllanmıyorsunuz her seferinde aynı duruma düşüyorsunuz

Sen kolpa diyorsun, herseyi belki dogru bilgi olmasada biz en azindan birseyler bildigine inaniyoruz ve okumasi hosumuza gidiyor. Simdi senin burda her begendigin ve benim hosuma gitmeyeni bendemi boklayim? Kimse gel inan demiyor. Kimsede hosuna gitmeli demiyor. Tam ve tam bunun için zaten engelleme imkanin var. Hadi @Mustafa Yiğit hesabini engelle ve bizi rahatsiz etme, olurmu? Eyvallah renktas.
Engelledim zaten rahat rahat abi cekebilirsiniz rts

Geri
Üst Alt