Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.709
- 41.484
- 3.413
Son aciklamasindan sonra saldim zaten. Doya doya kolpalayabilirazıcık sal herifi. epi topu 10 gün filan kaldı zaten dönemin bitmesine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son aciklamasindan sonra saldim zaten. Doya doya kolpalayabilirazıcık sal herifi. epi topu 10 gün filan kaldı zaten dönemin bitmesine.
var gücümüzü dursunu devirme konusunda birleştirmeye davet ediyorum seniSon aciklamasindan sonra saldim zaten. Doya doya kolpalayabilir
Blokladim kendi kendine ötsun simdivar gücümüzü dursunu devirme konusunda birleştirmeye davet ediyorum seni
Sen mi bu kompleksle banlanacaksın ben mi göreceğiz :dMartinelliden sonra okumadim. Kolpaya devam et aslan nasil olsa yiyen cok
Dönem sonunda banlanacan nasil olsa fazla konusmaya gerek yok
Siz kolpayi seviyorsunuz. Twitterde kolpa cok gidin orda kolpanizi okuyun, sonra varsa bir diyeceginiz gelin burda yazin
Siz kolpa seviyorsunuz diye ben sevmek zorundamiyim gardaṣ?
seninki yine genco alıyormuş. Benimki gitti 35 lik dana almıştı direktsportif direktör boş iş, fm'de en iyilerini getiriyorum yetkiyi veriyorum gidip 18 milyona semih kılıçsoy'u alıyorlar
Sen kolpa diyorsun, herseyi belki dogru bilgi olmasada biz en azindan birseyler bildigine inaniyoruz ve okumasi hosumuza gidiyor. Simdi senin burda her begendigin ve benim hosuma gitmeyeni bendemi boklayim? Kimse gel inan demiyor. Kimsede hosuna gitmeli demiyor. Tam ve tam bunun için zaten engelleme imkanin var. Hadi @Mustafa Yiğit hesabini engelle ve bizi rahatsiz etme, olurmu? Eyvallah renktas.Siz kolpayi seviyorsunuz. Twitterde kolpa cok gidin orda kolpanizi okuyun, sonra varsa bir diyeceginiz gelin burda yazin
Siz kolpa seviyorsunuz diye ben sevmek zorundamiyim gardaṣ?
Facetime yapanın kim olduğunu söylemedi, ismini vermicem bir yetkili dediOkan hoca facetime'da napıyor acaba kimle konuşsa ikna oluyor galiba böyle bi durum var Osimhen vs.
Engelledim zaten rahat rahat abi cekebilirsiniz rtsSen kolpa diyorsun, herseyi belki dogru bilgi olmasada biz en azindan birseyler bildigine inaniyoruz ve okumasi hosumuza gidiyor. Simdi senin burda her begendigin ve benim hosuma gitmeyeni bendemi boklayim? Kimse gel inan demiyor. Kimsede hosuna gitmeli demiyor. Tam ve tam bunun için zaten engelleme imkanin var. Hadi @Mustafa Yiğit hesabini engelle ve bizi rahatsiz etme, olurmu? Eyvallah renktas.
Bu hamsilerde kaç yabancı var yahu hayla daha kovalıyolargedson trabzon mu