Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Akşam ki maç Toreira, Lemina gitme muhabbetlerinden gider gibi. Böyle bir yaz dönemi her yönünden tarihte görülmemiş bir fiyasko dönemi oldu

Sen dedin. Can ve Leao'da ufak pürzü

Sen ciddi olarak yalan söylüyorsun. Kendin yazdın foruma Leao ve Can da ufak pürüzler kaldı diye. Şimdi yazmadım diyorsun. Daha kendi yazdığını yalanlıyorsan zaten diyecek bir şey yok. İnananları kandırmakta başarılar.

E göster mesajı?

Leao'da pürüzlerin giderildiğini, başkanın onayının beklendiğini söyledim aksini söylemiyorum ki.

Can'da ise 10 milyon € luk bir fark olduğunu tarafların anlaşacağını düşündüklerini söyledim. İki taraf da birbirlerine yaklaşmıyor.

Mabadından hikaye uydurup durma, mesajlar orada git nerede yazmışım Can'da ufak pürüzler kaldı bitmek üzere diye?

Başından beri söylediğim şey Can'ı kendi şartlarımızda almak istiyoruz. Ve oyuncu tarafını önerenler çözecek aradaki problemi diye.

stormtrooper-star-wars.gif

1 lig 1 al maciyla ts icin tamam bunlardan bir sey olmaz dendi ama hic oyle gelmiyor bana. o takim melih bouchouari orta sahasiyla oynamayacak bir kere. gecen seneki gibi os oturttuklari an gerisi cok kolay.

konferans oynarlarsa ligde daha iyi giderler. al yipratici.

Normalde herkes Torreira ve Lemina ikisinde değişmesi gerektiğini söylüyor haklı olarak ezildiğimiz mevki orta saha oluyor zor maçlarda ama bu sene ikisinden birini değiştirseler buna bile razı hale geldik ikisini aynı anda değiştirecek bir kabiliyetimiz yok malesef bari birini bu sene güncelleyelim lütfen bunu yapın.

E göster mesajı?

Leao'da pürüzlerin giderildiğini, başkanın onayının beklendiğini söyledim aksini söylemiyorum ki.

Can'da ise 10 milyon € luk bir fark olduğunu tarafların anlaşacağını düşündüklerini söyledim. İki taraf da birbirlerine yaklaşmıyor.

Mabadından hikaye uydurup durma, mesajlar orada git nerede yazmışım Can'da ufak pürüzler kaldı bitmek üzere diye?

Başından beri söylediğim şey Can'ı kendi şartlarımızda almak istiyoruz. Ve oyuncu tarafını önerenler çözecek aradaki problemi diye.
Şimdi senin sürekli yazdığın mesajlar orasında onu mu arayacağım? Forumda o mesajını bir çok kişi görmüş ve hatırlayanda hatırlıyordur. Dediğim gibi kandırılmak isteyenleri kandırmaya devam et.
Bu arada arkadaş sağ olsun bulmuş mesajı buyur.

ismail sarr’a neden bu kadar ihtiyacimiz var hic kafam almiyor. 2 senedir falan pek denk gelmedim herhalde o surecte baska bir oyuncuya ve rol cesitligine evrildi yazilanlara bakarsak.

bu paralari veriyorsak benim icin 1 de martinelli 2 de martinelli. on taraftaki 4 rolde de net oynar. hem sette, hem genis alanda her isi var.

Geri
Üst Alt