- 1 Ağustos 2009
- 47.403
- 49.794
- 4.878
Kuduurseni ilgilendirmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuduurseni ilgilendirmez
Sen dedin. Can ve Leao'da ufak pürzü
Sen ciddi olarak yalan söylüyorsun. Kendin yazdın foruma Leao ve Can da ufak pürüzler kaldı diye. Şimdi yazmadım diyorsun. Daha kendi yazdığını yalanlıyorsan zaten diyecek bir şey yok. İnananları kandırmakta başarılar.
Şimdi senin sürekli yazdığın mesajlar orasında onu mu arayacağım? Forumda o mesajını bir çok kişi görmüş ve hatırlayanda hatırlıyordur. Dediğim gibi kandırılmak isteyenleri kandırmaya devam et.E göster mesajı?
Leao'da pürüzlerin giderildiğini, başkanın onayının beklendiğini söyledim aksini söylemiyorum ki.
Can'da ise 10 milyon € luk bir fark olduğunu tarafların anlaşacağını düşündüklerini söyledim. İki taraf da birbirlerine yaklaşmıyor.
Mabadından hikaye uydurup durma, mesajlar orada git nerede yazmışım Can'da ufak pürüzler kaldı bitmek üzere diye?
Başından beri söylediğim şey Can'ı kendi şartlarımızda almak istiyoruz. Ve oyuncu tarafını önerenler çözecek aradaki problemi diye.