Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Koca sezon 1 asist yapmış olması, sağ kanat olması, 3-5 ay sonra 29 yaşına basacak olması, hem de hiç büyük takımda oynamaması çok düşündürücü şeyler ya.

Leaoyu da istemiyorum ama hem 1.5-2 yaş daha küçük hem büyük takım tecrübesi var ve isimli de diğerine göre, 1 sezon vasat oynasa aldığının 5-10 altına satarsın gibi

valla şuanda da leao'yu araplar istiyor/veya istediler mesela ama gitmedi, gitmek istemiyor. şimdi biz büyük camiayız da milan da az büyük değil adamın topuğuna sıkarlar milano belediyesi önünde hshshshs. yarın öbürsü gün elden çıkarmasını kolay görmüyorum açıkçası

milan'da bu huzursuzluğu veren/verebilen bizde neler neler yapmaz eğer kafası atarsa

bi de leao -bence- yeri geldiğinde yedek kalmayı kabullenecek bir tip de değil, zaha misali kendini dünya yıldızı olarak görüyor, değil yani en iyi 20 kanat oyuncusu arasına bile girmez ama sorarsan kendisini ilk 5'e sokar.

valla şuanda da leao'yu araplar istiyor mesela ama gitmiyor, şimdi biz büyük camiayız da milan da az büyük değil adamın topuğuna sıkarlar milano belediyesi önünde hshshshs

milan'da bu huzursuzluğu veren/verebilen bizde neler neler yapmaz eğer kafası atarsa

bi de leao -bence- yeri geldiğinde yedek kalmayı kabullenecek bir tip de değil, zaha misali kendini dünya yıldızı olarak görüyor, değil yani en iyi 20 kanat oyuncusu arasına bile girmez ama sorarsan kendisini ilk 5'e sokar.
Dediğim gibi ben de dediğin sebeplerden istemiyorum leaoyu zaten, 2si içinden onu tercih ediyom sadece

enflasyon sayesinde nasıl fiyat algımı yitirdiysem gs'nin bu transfer sezonunda da oyuncu algımı yitirdim.

valla şuanda da leao'yu araplar istiyor/veya istediler mesela ama gitmedi, gitmek istemiyor. şimdi biz büyük camiayız da milan da az büyük değil adamın topuğuna sıkarlar milano belediyesi önünde hshshshs. yarın öbürsü gün elden çıkarmasını kolay görmüyorum açıkçası

Başkanın onay vermeme sebeplerinden biri yedek kalma hususu zaten. Dönüşümlü oynayacak bir oyuncu değil cidden Leao.

Arıza çıkartma potansiyeline sahip olarak görüyor. Zaha mevzusunu istemedi açıkçası. Onda kolay çıkıldı ama Leao'dan çıkmak zor olur bons da maaş da kaçardı olumsuz olduğu senaryoda.

Ama bence cuk otururdu takıma.

Başkanın onay vermeme sebeplerinden biri yedek kalma hususu zaten. Dönüşümlü oynayacak bir oyuncu değil cidden Leao.

Arıza çıkartma potansiyeline sahip olarak görüyor. Zaha mevzusunu istemedi açıkçası. Onda kolay çıkıldı ama Leao'dan çıkmak zor olur bons da maaş da kaçardı olumsuz olduğu senaryoda.

Üstat kaç transfer bekliyorsun an itibariyle

Çıtır kanat var mı listede

@Cafer Güney cefferinim senle ayrı düştük leao - sarr konusunda

hacı maalesef senin sonradan elden çıkarma konusuna hak versem de

(bu arada bu oyuncuyu toplasan 5-6 kere izlemişimdir) sarr en azından yükselişte ve leao gibi üstün kabiliyetli bir adam. leao düşüşte bi eleman ve buraya gelip iyicene tepetaklak gidebilir. sarr ise tam tersi nasıl desem işte Barış misali her sene giderek artıyor performansı.

pl liginde o tempoyla o takımda bu skorları istatistiği yapmak kolay iş değil.
Leao 27 yaşında. Tekrar coşma ihtimali de var, bunu da unutmamak lazım. Herkes niye illa sonsuz düşüş yaşayacağını zannediyor anlamıyorum. Leao "world class" diyebileceğimiz bir oyuncu. Tıpkı Osimhen, Sane gibi. Düşüş yaşamasa zaten buralara gelme ihtimalini bile konuşuyor olmazdık. Leao diğer oyuncuları da coşturabilir, misal Osimhen. Açıkça yüz ifadelerinden belli oluyor ki Yunus ile falan oynamaktan keyif almıyor. Ama Leao öyle değil. Kariyeri, yetenekleri tartışmaya açık değil.

Leao 27 yaşında. Tekrar coşma ihtimali de var, bunu da unutmamak lazım. Herkes niye illa sonsuz düşüş yaşayacağını zannediyor anlamıyorum. Leao "world class" diyebileceğimiz bir oyuncu. Tıpkı Osimhen, Sane gibi. Düşüş yaşamasa zaten buralara gelme ihtimalini bile konuşuyor olmazdık. Leao diğer oyuncuları da coşturabilir, misal Osimhen. Açıkça yüz ifadelerinden belli oluyor ki Yunus ile falan oynamaktan keyif almıyor. Ama Leao öyle değil. Kariyeri, yetenekleri tartışmaya açık değil.

heis dediğin ihtimallere katılırım ama Yunus konusuna katılmam.

Osimhen'in zaten CV'sine bakacak olursak Yunus önlü arkalı oynadığı en iyi oyunculardan birisidir bence.

Kimse bunu konuşmuyor ama Osimhen'i kanattan beslemek kolay olsa da orta alandan beslenmesi çok zor bir santrafor. Çok heyecanlı, anında top istiyor, senin topu kontrol etmene bile müsade etmeden koşuya başlıyor, dur erken koştum geriye döneyim dese dönemiyor ofsaytta kalıyor vs.

Etrafında gezinen Lookman ile bile bu yüzden afcon'da çok ciddi kavga ettiler.

Geri
Üst Alt