Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Rtaş beğenmediğin geyik muhabbetleri olmasa sn yiğit buraya gelmezdi bile bunu da unutmayalım
Sadece nöbet zamanında biri gelip duyum verecek şiarıyla ayakta duran bi tesis olsak şimdiye çoktan tarihe gömülmüştük
Unutmayınız ki
Nöbet biter Gscliler kalır - Yiğit Karagöz
Hürmetler
Sen Serdar'in yaptigi tacizden memnun musun? Cok rahatsiz edici oldu son gunlerde.

Leao için pürüzlerin tamamen giderildiği doğru. Başkan oyuncunun transferini istemiyor, rakamları kendisi için riskli görüyor. Zaten başından beri benden de bağımsız olarak tüm muhabir ve duyumların söylediği şey başkanın onayının beklendiği. Bu cepte zaten burada problem yok.

Can konusunda aradaki 10 milyon €'luk farkın düşürüleceği ön görülüyordu. Aradaki menajer sezon başı Hugo Larsson'u da sunuyor bize onu da kolay rakamlara getiririz diyor Frankfurt tarafı 60'dan bir lira aşağı vermeyiz diyor konusu sonra hiç açılmıyor. Nisan Mayıs dönemlerini araştırırsan o ismi de görürsün. Yani nereye bağlıyorum, Can konusunda Can tarafına çok güveniliyordu çözümleneceği konusunda. İki taraf aradaki farkı ödeme planı üzerinden tamamlamayı planlıyordu ama burada da mutabık kalamadık.

Leao artık bir transfer hedefi değil. Başkan rakamı ve ödeme planlarını onaylamıyor. Transfer rafa kaldırılıyor. Bugünden sonra GS Leao'dan vazgeçti haberi düşer. Ki en çok ben Leao'nun bizim oyuncumuz olacağını düşündüğümü söylüyordum. Başkan tamamen fişini çekti transferin.

Aynısı Can için de söz konusu şu an. Tamamen rafa kaldırılmış değil ama oraya gidiyor iş çünkü süre azalıyor ve oyuncu gidiş gelişleri artık bu isimlere bağlanmıştı.
Mabad falan yazılınca hatırlatmak istedim. Çünkü o mesajın devamında da yine arada bonserviste fark olduğunu belirtmiştiniz, bunların devamında da burada kaynağınızı sorgulayabilirsiniz demişti bazı arkadaşlar.

Duyum konusu benim için tamamen eğlence, vakit öldürme mevzusu. Transfer süreçleri, içinde 40 farklı değişken barındırıyor, herkesi yanıltabiliyor anlık gelişmelerle. O yüzden çıkan isimlerin maçlarına bakar, kadro kurar simüle eder eğlenmeme bakar geçerim. Sizin yazdıklarınız da dahil çoğu duyum içeren mesajları, paylaşımları keyifle takip ediyorum. Benlik bir durum yok yani, sadece başlık içinde değil de özelde tartışmanızı sürdürmeniz ya da tartışmamanız daha hoş olur diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Bu arada isimleri bakınca güney Amerika kıtasından çıkıp afrika kıtasına yol alıyoruz gibi. Sanırım yıldız oyuncu ile iletişim anlamında da bir yol izleniyor. Muslera önderliğinde tor icardi sanchez vs... şimdi osimhen önderliğinde Afrikalı topçular...

Renktas sen kime konusuyorsun? Alintiladiginla yazdiginin bir alakasi yok
Gayet alakası var aslında. Orada kolpa molpa yazanlar fazla diyorsun ben de yalanları belirtmemin sakıncası ne diyorum. Gayet alakalı gördüğün üzere. Her neyse transfer nöbetini meşgul etmeye de gerek yok daha fazla.

Leao'nun aynı maliyetine 2-3 gomlek dusuk kalitede bir adam getirirler şimdi sonra da "bakın para harcamaktan sakınmıyoruz" derler :D

sağbek, sol bek?
yok kaleci,
hocam Osi dışında her yer ne hedeflediğine göre yetersiz de, abartmayalım..
Ne alaka? Sağ bek mi var takımda mevkisi belli olmayan adam 1 maç var 10 maç yok yerine kimin ne oynadığı belli değil. Jakops bazen oynuyor iyi diyorsun sonra yine yok. Bu senaryoda takıma bek lazım mı değil mi?

Anlık form durumu olarak topçu olup olmadığını tahmin edebiliyoruz ama hakkında o kadar çok İtalyan menajer yazıp çiziyor ki herhangi bir talibi olmadığını anlayabiliyoruz. Kime çakabilirsek diye bakıyorlar.

Haber diline bakın, sürekli birine göz dağı vermeye çalışıyorlar. Yok FB devreye girebilirmiş. Yok Arabistandan teklif alabilirmiş. Aman elinizi çabuk tutun demeye getirip yüksek maliyetlerden komisyon koparma peşinde gibiler.
ya son güne kadar kuyruğu dik tutmaya çalışıyolar. son gün 20'ye bile alırsın. hatta kiralamalı falan alırsın. dursun özbek bence tecrübeli bi başkan statüsünde artık. kavukcu'ya da o yüzden sinirleniyor bence. yani gidip 40 milyona leao'yu imza aşamasına getirdim demek transfer sihirbazlığı değil. aramızdan herhangi biri gidip bu anlaşmayı yapabilir zaten. gitti potansiyelli topcuya para gömdü. geçen sene singo konusunda da yüksek paralar cıktıgının farkında ve o kadar güvenmiyor işte ekibe. tudor'a kurduğu kadro da muazzamdı bu arada. cenk ergün'e yükleniyor taraftarlar ama o adamın adı sallıyorum juan carlos falan olsaydı herkes fanboyu olurdu.

özetle taraftarın ne dediğinin gerçekten çok bi önemi yok.

ismaila sarr için 50 falan konuşuluyor da asla o parayı etmez oyuncu. 35’in üstü tamamen saçmalık.

Geri
Üst Alt