Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Leao iptalse sarr içindir inşallah ya çok istiyorum sarr ı muhteşem olur leaonun yapamadığı ne varsa yapıyor herif inanılmaz oyuncu olur bize

Leao bonservis ve maaş olarak zaten zor bi transferdi. Büyük ihtimalle taliplisi olmaması baş nedenlerinden biri maaş zaten nerdeyse free bir oyuncu kadar maaşı var üstüne bonservis eklenince total paketi baya yüksek . Yalnız Sarr olmazsa ve Leaodan vazgeçtiysek yine yol Langa çıkacak gibi

Roma- Malick Fofana iptal olduysa u23'e de uyuyor ona döneriz gibi.
Olm herif tescillilerin maçında poh gibiydi laa

Bir tane adam akıllı hareketi yok

Saçma sapan koşup duruyor

Böyle ise uzak dursun bizden

U23 filan istemez

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konudan bağımsız hatırlatmak istedim; Dediniz hocam. Dediğiniz bilgiyi ilk mesajınız da verdikten sonra devamında alttaki mesajı atmıştınız Abdullah ile Rashford muhabbeti yaparken mesajımın üstünde görmüştüm mesajınızı. O nedenle çok net hatırlıyorum;

Ekli dosyayı görüntüle 332313

Leao için pürüzlerin tamamen giderildiği doğru. Başkan oyuncunun transferini istemiyor, rakamları kendisi için riskli görüyor. Zaten başından beri benden de bağımsız olarak tüm muhabir ve duyumların söylediği şey başkanın onayının beklendiği. Bu cepte zaten burada problem yok.

Can konusunda aradaki 10 milyon €'luk farkın düşürüleceği ön görülüyordu. Aradaki menajer sezon başı Hugo Larsson'u da sunuyor bize onu da kolay rakamlara getiririz diyor Frankfurt tarafı 60'dan bir lira aşağı vermeyiz diyor konusu sonra hiç açılmıyor. Nisan Mayıs dönemlerini araştırırsan o ismi de görürsün. Yani nereye bağlıyorum, Can konusunda Can tarafına çok güveniliyordu çözümleneceği konusunda. İki taraf aradaki farkı ödeme planı üzerinden tamamlamayı planlıyordu ama burada da mutabık kalamadık.

Leao artık bir transfer hedefi değil. Başkan rakamı ve ödeme planlarını onaylamıyor. Transfer rafa kaldırılıyor. Bugünden sonra GS Leao'dan vazgeçti haberi düşer. Ki en çok ben Leao'nun bizim oyuncumuz olacağını düşündüğümü söylüyordum. Başkan tamamen fişini çekti transferin.

Aynısı Can için de söz konusu şu an. Tamamen rafa kaldırılmış değil ama oraya gidiyor iş çünkü süre azalıyor ve oyuncu gidiş gelişleri artık bu isimlere bağlanmıştı.

sampiyonlar ligi oynadigimiz surece bize 50 mac baski yapmaya cigeri yetecek adamlar lazim. lig kolay falan deniyor ama sl ile goturmek cok zor, bodo glimt bile sampiyonlugu verdi biraz sl’de ilerleyince.

fb 2008’de sirf sl yuzunden bize sampiyonluk verdi.

Gidecekler;

Jelert
Nelsson
Lemina
Nhaga

Gelecekler;

İsmaila Sarr
Ermedin Demiroviç
Matar Sarr
Renato Veiga

Böyle olmalı yoksa toparlayamayız bu seneyi

Leao eğer bizim için kulübüne baskı yapsa onu daha da çok isterdim ama bu formayı isteyen giysin , martinelli gibi sivil bir vatandastan bile red yedik bu sene.O yüzden İSO sarr cimbom forması giymeli , her türlü fedakarlık yapılmalı

Uğurcan
Singo Davinson Veiga Jacobs
Camavinga Pape
Sarr Batrakov Leao
Osimhen

Lloris ve Griezmann'lı Fransa millî takımı gibi oldu 😁

sampiyonlar ligi oynadigimiz surece bize 50 mac baski yapmaya cigeri yetecek adamlar lazim. lig kolay falan deniyor ama sl ile goturmek cok zor, bodo glimt bile sampiyonlugu verdi biraz sl’de ilerleyince.

fb 2008’de sirf sl yuzunden bize sampiyonluk verdi.
Tam olarak sarr işte buyrun sözlükte yazmış biri bununla ilgili

opta'nın 2024-25 crystal palace analizindeki rakamlar: sarr premier league'de maç başına ortalama 11,4 km koşuyor. en az 1.500 dakika oynayan palace oyuncuları arasında en yüksek rakam ve bütün premier league'de 10. sırada. ilk 20'de gerçek kanat oyuncusu olarak yalnızca iki isimden biri.
pres verisi daha da güçlü. aynı dönemde sarr'ın orta bölgede yaptığı baskı sayısı 430. premier league'de bundan fazlasını yalnız bruno fernandes (447) yapmış. dakika başına normalize edildiğinde ise sarr 90 dakika başına 20 orta-bölge baskısı yapıyor; opta'nın o tarihteki verisinde yalnız dominic solanke (22,5) daha yüksek

Geri
Üst Alt