Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.913
- 2.432
- 1.913
Leao iptalse sarr içindir inşallah ya çok istiyorum sarr ı muhteşem olur leaonun yapamadığı ne varsa yapıyor herif inanılmaz oyuncu olur bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm herif tescillilerin maçında poh gibiydi laaRoma- Malick Fofana iptal olduysa u23'e de uyuyor ona döneriz gibi.
Konudan bağımsız hatırlatmak istedim; Dediniz hocam. Dediğiniz bilgiyi ilk mesajınız da verdikten sonra devamında alttaki mesajı atmıştınız Abdullah ile Rashford muhabbeti yaparken mesajımın üstünde görmüştüm mesajınızı. O nedenle çok net hatırlıyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 332313
Yalan, çelişen mesajlar görünce evet rahatsız oluyorum. Bunu da belirtiyorum. Sakıncası ne?Siz BIR kisinin yazdiklarindan rahatsiz oluyorsunuz. Engellemek kolay. Durmadan kolpa molpa diyenler çok daha fazla.
Tescilliere gitmesinLeao ile ilgili bir gelişme var. Oyuncunun transferinden tamamen vazgeçilmiş.
Yalnız bizde pl'den gelip iyi oynayan oyuncu sayısı çok azKatılıyorum bide Pl den gelen oyuncuyu italya ligine tercih ederim tempoları üst düzey adamlaırn
Tam olarak sarr işte buyrun sözlükte yazmış biri bununla ilgilisampiyonlar ligi oynadigimiz surece bize 50 mac baski yapmaya cigeri yetecek adamlar lazim. lig kolay falan deniyor ama sl ile goturmek cok zor, bodo glimt bile sampiyonlugu verdi biraz sl’de ilerleyince.
fb 2008’de sirf sl yuzunden bize sampiyonluk verdi.