Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert agzini burnunu kirar. Laba yag deposu. Gotunu kaldirana kadar nakavt olur.laba kuzu gibi kemiklerini sıyırır
Aklıma oberyn martell ve dağın döğüşü geldiJelert agzini burnunu kirar. Laba yag deposu. Gotunu kaldirana kadar nakavt olur.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oberyn akıllı olsa indirmiştiAklıma oberyn martell ve dağın döğüşü geldi
Sen Serdar'in yaptigi tacizden memnun musun? Cok rahatsiz edici oldu son gunlerde.Rtaş beğenmediğin geyik muhabbetleri olmasa sn yiğit buraya gelmezdi bile bunu da unutmayalım
Sadece nöbet zamanında biri gelip duyum verecek şiarıyla ayakta duran bi tesis olsak şimdiye çoktan tarihe gömülmüştük
Unutmayınız ki
Nöbet biter Gscliler kalır - Yiğit Karagöz
Hürmetler
Mabad falan yazılınca hatırlatmak istedim. Çünkü o mesajın devamında da yine arada bonserviste fark olduğunu belirtmiştiniz, bunların devamında da burada kaynağınızı sorgulayabilirsiniz demişti bazı arkadaşlar.Leao için pürüzlerin tamamen giderildiği doğru. Başkan oyuncunun transferini istemiyor, rakamları kendisi için riskli görüyor. Zaten başından beri benden de bağımsız olarak tüm muhabir ve duyumların söylediği şey başkanın onayının beklendiği. Bu cepte zaten burada problem yok.
Can konusunda aradaki 10 milyon €'luk farkın düşürüleceği ön görülüyordu. Aradaki menajer sezon başı Hugo Larsson'u da sunuyor bize onu da kolay rakamlara getiririz diyor Frankfurt tarafı 60'dan bir lira aşağı vermeyiz diyor konusu sonra hiç açılmıyor. Nisan Mayıs dönemlerini araştırırsan o ismi de görürsün. Yani nereye bağlıyorum, Can konusunda Can tarafına çok güveniliyordu çözümleneceği konusunda. İki taraf aradaki farkı ödeme planı üzerinden tamamlamayı planlıyordu ama burada da mutabık kalamadık.
Leao artık bir transfer hedefi değil. Başkan rakamı ve ödeme planlarını onaylamıyor. Transfer rafa kaldırılıyor. Bugünden sonra GS Leao'dan vazgeçti haberi düşer. Ki en çok ben Leao'nun bizim oyuncumuz olacağını düşündüğümü söylüyordum. Başkan tamamen fişini çekti transferin.
Aynısı Can için de söz konusu şu an. Tamamen rafa kaldırılmış değil ama oraya gidiyor iş çünkü süre azalıyor ve oyuncu gidiş gelişleri artık bu isimlere bağlanmıştı.
Gayet alakası var aslında. Orada kolpa molpa yazanlar fazla diyorsun ben de yalanları belirtmemin sakıncası ne diyorum. Gayet alakalı gördüğün üzere. Her neyse transfer nöbetini meşgul etmeye de gerek yok daha fazla.Renktas sen kime konusuyorsun? Alintiladiginla yazdiginin bir alakasi yok
Ne alaka? Sağ bek mi var takımda mevkisi belli olmayan adam 1 maç var 10 maç yok yerine kimin ne oynadığı belli değil. Jakops bazen oynuyor iyi diyorsun sonra yine yok. Bu senaryoda takıma bek lazım mı değil mi?sağbek, sol bek?
yok kaleci,
hocam Osi dışında her yer ne hedeflediğine göre yetersiz de, abartmayalım..
ya son güne kadar kuyruğu dik tutmaya çalışıyolar. son gün 20'ye bile alırsın. hatta kiralamalı falan alırsın. dursun özbek bence tecrübeli bi başkan statüsünde artık. kavukcu'ya da o yüzden sinirleniyor bence. yani gidip 40 milyona leao'yu imza aşamasına getirdim demek transfer sihirbazlığı değil. aramızdan herhangi biri gidip bu anlaşmayı yapabilir zaten. gitti potansiyelli topcuya para gömdü. geçen sene singo konusunda da yüksek paralar cıktıgının farkında ve o kadar güvenmiyor işte ekibe. tudor'a kurduğu kadro da muazzamdı bu arada. cenk ergün'e yükleniyor taraftarlar ama o adamın adı sallıyorum juan carlos falan olsaydı herkes fanboyu olurdu.Anlık form durumu olarak topçu olup olmadığını tahmin edebiliyoruz ama hakkında o kadar çok İtalyan menajer yazıp çiziyor ki herhangi bir talibi olmadığını anlayabiliyoruz. Kime çakabilirsek diye bakıyorlar.
Haber diline bakın, sürekli birine göz dağı vermeye çalışıyorlar. Yok FB devreye girebilirmiş. Yok Arabistandan teklif alabilirmiş. Aman elinizi çabuk tutun demeye getirip yüksek maliyetlerden komisyon koparma peşinde gibiler.
Yok, sinir olanlar olmustur ama Serdar isi takintiya doktu. Kac gundur konuyu terorize etti. Normal degil bu. Ben de engeli bastim.az sakin ol sen de. bu işe girişiyorsan tepki görmen de doğal. Herkes okuyup geçerim kafasında değil.