Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Belki Singo maas tekliflerini begenmiyordur ve burda yedek oturmayi tercih ediyordur. Normalde cünkü kimse bu herife 3 den fazla net vermez gibi geliyor bana.

resmen aylarca yattılar ve kalan sürede radikal bir değişimi yapamayacaklar

Yav bu arada çok rahat Hakan çalhanoğlu Leao ve u23 forvet yedeği yapılabilir az biraz çaba ya

Benim anladığım ya orta sahaya matar sar alıp Kanada u23 gidicez yada Kanada ismaila Sarr veya leaodan birini alıp orta sahaya u23 bakıcaklar ben orta saha geleceğini düşünüyorum
Benim orta saha gelecekse tek umudum hakan dır...onun dışında bir alternatif göremiyorum... sayısal anlamda çok kalabalık orası... nitelik anlamında zayıf olsa da...

Madem 2 transfer ile noktayı koyacağız Ümit Akdağ düşünülmeli stopere

bu arada nhagada gram hırs yok ben olmuşum topcusu gibi takılıyor böyle oynarsa okana hak veririm oyuna almamasında

cukcuku bile bugün olumlu sinyaller verdi
Ugucukwu sanki biraz kıpırdanır gibiydi bu gün al vere katıldı bir iki top kesti bakalım içinden belki canavar çıkar 😂

hiç maceraya gerek yok.. hakanç, sarr orta sahaya.. torreira gitsin başka yerde macera arasın skills videolarını açın bir tane adam akıllı tackle yok sürekli zam istiyor icardi ile oynasın.. leao gelmeli bu takıma adam süperstar osimhenle çok iyi ikili olur .. palacelı sarr forveti de yedekler de yedek beklemez.. sane gidecekse kesin gelmeli.. dju geleceğe yatırım alınmalı.. canı almaları lazım da alamadılar.. veiga da para harcanacaksa alınmalı zeze falan bunun yanında solda sıfır kalır..

Goztepe macina bir oyuncu yetistirilmek isteniyor

Geri
Üst Alt