Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
takım stoper ve hatta solbek diye anırır haldeyken
ve mevcut defans ile cl'de bize neler yapılacağı ayan beyan ortada iken

herkesin kanat beklentisinde olmasının kimsenin ilgisini çekmior olması beklentinin kendisinden daha ilginç bir hadise

nhagayi oynatmican, lesley desen kadroya giremez.. abi bari yollayin yada kiralayinda en azindan kontenjan acilmis olur..

Büyük ihtimalle sarr ın cevabı bekleniyor. Onun cevabına göre olunimluysa forvete u23 alınacak, olumsuz olursa demiroviç forvete alınıp kanada u23 alınacak... bence kilit sarr da... onun cevabı transferin son şeklini ortaya koyacak gibi...

SON DAKİKA - Galatasaray, Al Ahli'den Enzo Millot'u transfer etmek için harekete geçti. Görüşmeler sürüyor. (Foot Mercato)

Demiroviç nedir yahu? Futbolcunun iyiliğini kötülüğünü geçtim, ekseriyetle yedek bekleyecek adama 30 milyon sıkacak kadar zengin değiliz.. 30 milyon lafını duyduğun an iletişimi kesmen gerekir..

Plansızlık, programsızlık, saçma sapan işler..

Şimdi gördüm camilo duran celtice gitmiş tam bizlik elemandı. Çok kaliteli topçu. 5.5 satmış karabag bize 4 e verirdi. Çok fena kaçmış çok

Bu arada oyuncudan cevap bekliyoruz demiş acaba kulüple anlaşıldı oyuncunun kararı mı bekleniyor?

Benim anladığım ya orta sahaya matar sar alıp Kanada u23 gidicez yada Kanada ismaila Sarr veya leaodan birini alıp orta sahaya u23 bakıcaklar ben orta saha geleceğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt