Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
ben isim hastası bir adam değilim

dengeden yanayım

ama şu an galatasarayın son 3-4 yıldır yakaladığı o gösterişli sexy imaja yakışmayan isimlerin adı geçiyor

batrakov alındıysa mesela mutlaka ya camavinga ya reijnders ayarında biri de gelmeliydi orta sahaya

lesley filan nedir

torreira lemina yedek olmalıydı

Dur daha karar vericez. Transfer dediğin son gün karar verilip yapılır.

Ben anlamıyorum cidden bu kadar plansız olunur mu yahu

Kanat ve forvet alacağız diyor ama oyuncu özellikleri,ihtiyaç,oyun planına etkisi vs önemli değil beyefendi için tek kriter yaşıymış

Hoş kendisinin uyguladığı bir oyun planı da göremedik bunca sene

U23 forvet yada normal yabancı forvet de olabilir dedi Okan Buruk.

Çok geç kaldılar hala karar veremiyorlar.
Karar verememe değil hocam. Açıklamanın devamını baktığımızda teklifler yaptığımız u23 ve u23 üstü hem kanat hem santraforlar var belli ki. Artık yönetim kimi almayı becerebilirse o gelecek yani.

Tek adam alsınlar o da Pape olsun diyorum

Vallahi ilaç gibi gelir level atlarız yahu

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanat ve santrafor için yabancı kontenjanı kullanılacak benim anladığım. Ortasahadan biri gitmeden “karar veremezler”

Sonradan bile oyunda düşünülmeyen oynamaları ve oynamamalari arasında fark olmayan ilkay ve kaan ne zmaan şutlanacak acaba. Çikolata yasakladı diye adama 4.5 milyon görmüyoruz şaka gibi

Sonradan bile oyunda düşünülmeyen oynamaları ve oynamamalari arasında fark olmayan ilkay ve kaan ne zmaan şutlanacak acaba. Çikolata yasakladı diye adama 4.5 milyon görmüyoruz şaka gibi
Abiliği kim yapacak sonra

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben anlamıyorum cidden bu kadar plansız olunur mu yahu

Kanat ve forvet alacağız diyor ama oyuncu özellikleri,ihtiyaç,oyun planına etkisi vs önemli değil beyefendi için tek kriter yaşıymış

Hoş kendisinin uyguladığı bir oyun planı da göremedik bunca sene
Lemina’ya yedek diye Uguçuku’yu almamızdan belli değil mi ne kadar doğru karar verdikleri.

Taraftarı motive etmek için bu takıma en az 4 sağlam adam gelmeli. Tribunlerin harekete geçmesi için bu içi geçmiş bir çok adamdan çıkılmalı, kesinlikle alternatif yaratılması gerekmektedir

Koskoca kulüpte bir kişi demiyor mu sol kanatta sıfır adam var sağ bekte 2 tane yabancının işi ne diye düşünemiyor mu kontenjan bahanesine sığınıyorsunuz sonra aralık ayında trt ekranında yumurcak tv gibi yedek kulübesi görüyoruz bıktım sizden

Kendi sonunu hazırlıyor. Dursun kaç ay lemina'yı bekledi şimdi kontenjan muhabbetiyle uğraşıyoruz. Yav 4 sene şampiyon olmussun bu 5. Senen çık konuş kardeşim herkes arkanda olur . en çok okani eleştirenlerden biriyimdir vallahi helal olsun derim yav ne bu pısırıklık vur masaya yumruğunu arkadaş yönetimin ekmeğine yağ sürüyor. Bu kulübün basın sözcüsü nerede ? Kavukçu nerede ? metin ne b.ka yarıyor ? herşeyi kendi üstleniyor bütün tepkiler buna geliyor.
dursun nasil ben herseyi bilirim havasina girdiyse bell ki okan hoca da kendi yontemine asik olmus. bugune kadar herkesi idare ettim bundan sonra da kimseyi kirip dokmeden idare ederim zannediyor heralde.

Geri
Üst Alt