- 18 Temmuz 2009
- 82.638
- 242.026
- 5.263
Karakter sorunu olan tüm oyunculara kapımız kapalı.osterwoldeyi istermiydin 20 kagıda @Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karakter sorunu olan tüm oyunculara kapımız kapalı.osterwoldeyi istermiydin 20 kagıda @Keramettin TANRIVERDİ
Dur daha karar vericez. Transfer dediğin son gün karar verilip yapılır.
Öyle diyorlar.Ciddi mi?
Karar verememe değil hocam. Açıklamanın devamını baktığımızda teklifler yaptığımız u23 ve u23 üstü hem kanat hem santraforlar var belli ki. Artık yönetim kimi almayı becerebilirse o gelecek yani.U23 forvet yada normal yabancı forvet de olabilir dedi Okan Buruk.
Çok geç kaldılar hala karar veremiyorlar.
Kanat ve santrafor için yabancı kontenjanı kullanılacak benim anladığım. Ortasahadan biri gitmeden “karar veremezler”Tek adam alsınlar o da Pape olsun diyorum
Vallahi ilaç gibi gelir level atlarız yahu
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım sırayla dövüp rahatlatmak içinse olabilir. Terapi niyetineosterwoldeyi istermiydin 20 kagıda @Keramettin TANRIVERDİ
Abiliği kim yapacak sonraSonradan bile oyunda düşünülmeyen oynamaları ve oynamamalari arasında fark olmayan ilkay ve kaan ne zmaan şutlanacak acaba. Çikolata yasakladı diye adama 4.5 milyon görmüyoruz şaka gibi
Iyi olur. Millet bosuna galeyana geliyor.Öyle diyorlar.
Lemina’ya yedek diye Uguçuku’yu almamızdan belli değil mi ne kadar doğru karar verdikleri.Ben anlamıyorum cidden bu kadar plansız olunur mu yahu
Kanat ve forvet alacağız diyor ama oyuncu özellikleri,ihtiyaç,oyun planına etkisi vs önemli değil beyefendi için tek kriter yaşıymış
Hoş kendisinin uyguladığı bir oyun planı da göremedik bunca sene
dursun nasil ben herseyi bilirim havasina girdiyse bell ki okan hoca da kendi yontemine asik olmus. bugune kadar herkesi idare ettim bundan sonra da kimseyi kirip dokmeden idare ederim zannediyor heralde.Kendi sonunu hazırlıyor. Dursun kaç ay lemina'yı bekledi şimdi kontenjan muhabbetiyle uğraşıyoruz. Yav 4 sene şampiyon olmussun bu 5. Senen çık konuş kardeşim herkes arkanda olur . en çok okani eleştirenlerden biriyimdir vallahi helal olsun derim yav ne bu pısırıklık vur masaya yumruğunu arkadaş yönetimin ekmeğine yağ sürüyor. Bu kulübün basın sözcüsü nerede ? Kavukçu nerede ? metin ne b.ka yarıyor ? herşeyi kendi üstleniyor bütün tepkiler buna geliyor.
Takım sırayla dövüp rahatlatmak içinse olabilir. Terapi niyetine