Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .

Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar transfer sayısı artabilir"​

?

Gayet iyi teklif 6 ya aldık 4 sene suyunu sıktık yine 6 ya satıyoruz üstelik maaş farkı da var, veneziada bizdeki maaşı almaz ya farkdan vazgeçecek ya da Venezia maaşı karşılayacak teklif 8M ye çıkarsa düşünmeden satarım maaş farkını karşılamaz isek

Gitmek isteyen Torreira biz niye bi de maaş farkı ödeyelim?

Mal lan bunlar hala karar verememeleri o kadar komik ki.
Altı üstü 4 tane hamle yapacaksın. Şunu başaramayan ekip en yakın zamanda istifa edip defolup gitsin bir zahmet.

Koca yaz sırasıyla gözümüzün içine baka baka yalan sıçtılar.
Biri 500 milyon var herkesi alırız, diğeri 1 tane 11 olmalı transferler yapacağız.
Öbürü de sıvadı yok çok heyecanlanacakmışız da. Ş.ligiymiş de.
2 tane transfer yaptınız biri girmemesi için can atıyorsunuz diğerinin ne olduğunu daha bilmiyoruz.

Seri bir mallık izliyoruz.

Orasi maalesef oyle tabi ama 6 da cok dusuk yahu.

10-15 araligini gormeli normalde ama kalan surede asla olmaz o. Millet de farkinda senin durumlarinin, olu fiyatlar teklif edecekler haliyle. Zaten o takimlarin butceleri falan belli.

Butun bunlarin hepsi temmuz ayi isleriydi.
En azindan 8.5-10 u gorebilir diye dusunuyorum.

Gayet iyi teklif 6 ya aldık 4 sene suyunu sıktık yine 6 ya satıyoruz üstelik maaş farkı da var, veneziada bizdeki maaşı almaz ya farkdan vazgeçecek ya da Venezia maaşı karşılayacak teklif 8M ye çıkarsa düşünmeden satarım maaş farkını karşılamaz isek
Yani aslinda mantikli ama maas kismi oyuncu ve teklif edenin derdi olmali bana gore normalde.

Sen fiyat belirleyip adamin menajeriyle "teklif getir getirebiliyorsan" pozunda olman lazim.

Abzurt karsilastirma olacak tabi ama biz brunoya 40+ bonserbis 15 + maas yazilip cizildi ya mesela , tabii ayni kalibre ayni lig falan degil ama 10 M gormeli torreira teklif olarak bence minimum.

Da ne bileyim torreiranin ne kadar caliskanligini vs takdir etsemde depresif hali, her sene kontrat muhabbeti harbi baydi artik. O tur seyler yazilip.cizildikce daha asabim bozuluyor yalan yok.

Toru 10 milyona veririm tutsan 6 ay sonra bi daha zam diyip duracak

Şunun şurasında 2 hafta falan kalmış, hala ne kimin geleceği ne de kimin gideceği belli değil.
Mesela Torreira ile ilgili 1000 tane haber çıkıyor. Yahu yok mu kulüpten biri çıkıp açıklayacak ?
Açıklayacak adam da yoksa bari resmi siteden ; " Çıkan haberler asılsızdır. Torreira bu sezon takımda kalacaktır. " gibi basit bir açıklama yaparsın olur biter.

Ohaa yeni gorrdum Matar Sarr tum fotolari kaldirip siyah ekran yapmis baris gibi bir de 🦁 emojisi koymus onceden var miydi bilmiyorum

Geri
Üst Alt