- 26 Kasım 2012
- 185.955
- 259.491
- 5.998
munoz ve sarr karşılığında singo ve şantajcıyı verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi teklif 6 ya aldık 4 sene suyunu sıktık yine 6 ya satıyoruz üstelik maaş farkı da var, veneziada bizdeki maaşı almaz ya farkdan vazgeçecek ya da Venezia maaşı karşılayacak teklif 8M ye çıkarsa düşünmeden satarım maaş farkını karşılamaz isek
Ödemiyorsun bonservisten karşılanıyorGitmek isteyen Torreira biz niye bi de maaş farkı ödeyelim?
En azindan 8.5-10 u gorebilir diye dusunuyorum.Orasi maalesef oyle tabi ama 6 da cok dusuk yahu.
10-15 araligini gormeli normalde ama kalan surede asla olmaz o. Millet de farkinda senin durumlarinin, olu fiyatlar teklif edecekler haliyle. Zaten o takimlarin butceleri falan belli.
Butun bunlarin hepsi temmuz ayi isleriydi.
Yani aslinda mantikli ama maas kismi oyuncu ve teklif edenin derdi olmali bana gore normalde.Gayet iyi teklif 6 ya aldık 4 sene suyunu sıktık yine 6 ya satıyoruz üstelik maaş farkı da var, veneziada bizdeki maaşı almaz ya farkdan vazgeçecek ya da Venezia maaşı karşılayacak teklif 8M ye çıkarsa düşünmeden satarım maaş farkını karşılamaz isek
Gidenler olursaOkan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar transfer sayısı artabilir"
?
Singo'ya senelik 5 milyon verirsen, Ilkay oturduğu yerde 4.5 milyon alırsa, 4 senedir butun maclarda oynayan Torreira zam ister.Toru 10 milyona veririm tutsan 6 ay sonra bi daha zam diyip duracak
Sarrrrrrr
Hepsini sarr
Aslan vs vardi. Fotolari bilmiyorumOhaa yeni gorrdum Matar Sarr tum fotolari kaldirip siyah ekran yapmis baris gibi bir deemojisi koymus onceden var miydi bilmiyorum
15'e de bırakmak kerizliktir, millet Demirovic icin falan 30 milyon istiyor.Torreirayı 15 altına bırakmak kerizliktir