Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.992
- 3.910
- 698
Enciso'yu almalıymışız :s
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın Barış'ı koruması aklıma geldi.
yav bu olsa zaten net son 16 falan yaparız olması gereken direkt bu hatta tel lüks bile yani burada , ligde falan nisanda ligi bitirir bu takımSarr 1 + Sarr 2 + Tel + HÇ10 + yerli sağ bek + u23 sol stoper geliş
Ngaha kiralık gidiş + Sallai çıkış
Buna oke olur musunuz
Dedigine katiliyorum ancak Leao’yu gecen sene forvette kullanmadilar mi? Yoksa o sezonun ortasindan sonra mi oldu?Zaten dun yorumculari da dinledim biraz, Galatasaray Osimhen'i besleyebilecek bir kanat ariyorsa neden Sarr'i aliyor ki diyorlar. Leao bu durumda daha uygun bir oyuncu. Hem kendisi Osi ile arkadas ayrica.
Neyse bu saatten sonra mantik aramiyorum ben iyi oyuncu gelsinde artik nasil oynarlar bilemem, zaten sistem mistem aramiyorum ben bizde.
Milan forumunu okudum biraz, Leao kac tane top getirip forvetler icine edip durdu gecen sezon diyorlar. Ellerinde bir Osimhen olsaydi cogunu gole cevirirdi.
sezon başından itibaren öyle yaptılar ama leao da oynayamıyor orada özgür olmadığı ve sırt dönük oynayamadığı için vsDedigine katiliyorum ancak Leao’yu gecen sene forvette kullanmadilar mi? Yoksa o sezonun ortasindan sonra mi oldu?
günün fıkrası
Hayırdır ne bu africa all star mi?
Tel lüks değil hocam sarr kanat + forvet yedekler tel de soldaki açlığımızı bitirir bir yanlış yok hepsini alın!!!!yav bu olsa zaten net son 16 falan yaparız olması gereken direkt bu hatta tel lüks bile yani burada , ligde falan nisanda ligi bitirir bu takım
hocam bizimkilerin transfer alışkanlığına göre lüks ondan dedimTel lüks değil hocam sarr kanat + forvet yedekler tel de soldaki açlığımızı bitirir bir yanlış yok hepsini alın!!!!
günün fıkrası