Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Ben kadro istikrarının çok önemli olduğunu düşünüyorum

Bu nedenle kontenjan açmak için oyuncu çıkılacaksa bence Singo olması lazım ilk olarak

Singo'ya verilen o kontrat her transferi zorlaştıracak. Nasıl bir akıl tutulması inanılmaz ya

Gidin çok sevdiğiniz Monaco'nuzdan Mawissa'yı getirin ulan bari.

Leao da bence oyle bir bakis acisi dahilinde.

"Yedek alacagiz ne kadar sure alacak zaten - baris , alirsak kanat forvetle vs cozeriz arada" dusuncesi bence var

Attim osi cikti ismail forvete gecti yunus ya da sane girdi gibi gibi...

U23 hakkini ne yapacaklar asil onu merak ediyorum ben. Konusulan 3 isim de oraya uymuyor cunku
iki Sarr ı aldığımız senaryoda bizim hala deli gibi 1 adet stopere ihtiyacımız var

iki Sarr ı aldığımız senaryoda bizim hala deli gibi 1 adet stopere ihtiyacımız var
Ben oradan yola cikarak zaten yonetim ve hocanin CL /Avrupa muhabbetlerini ciddi bulmuyorum. Sadece ordaki geliri elde etmek ciddi hedef.

Ligi goturelim. 5te5 yapalim. Kutlayalim piknik yapalim. Reset.

gs’nin u23 için düşündüğü isimlerden biriymiş ama barca ve real girince bizim plansızlıkla birlikte hayal olarak kaldı. real’de barcanın elinden aldı barcaya gidecekti zaten

Kendi evlerinde Konya'yı hakem zoruyla yenince yine götleri kalkmış bu şikecilerin. Asensio daha hazır bile değil diye geziyorlar. Gülmekten alamıyorum kendimi.

Lyon bunlara bir sokup çıkarsa da rahatlasak.

fabinho - ts
osterwolde - roma
i. sarr - gs
p. sarr - gs

gs’nin u23 için düşündüğü isimlerden biriymiş ama barca ve real girince bizim plansızlıkla birlikte hayal olarak kaldı. real’de barcanın elinden aldı barcaya gidecekti zaten

Siz gercekten Levante’de oynayan bir oyuncuyu takip edip u23 icin almayi planladiklarina inaniyor musunuz ? Carlos Espi’yi gectim, bizim yoneticiler Levante diye bir takim oldugunu bile bilmiyorlardir. Kiraladiklari Lesley’linin ismini bile birkac gun oncesine kadar duymadiklarindan eminim.

Geri
Üst Alt