Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Leao çöp değil geçen sene kötü oynaması da problem değil

Leao nun sıkıntısı futbolu hobi olarak oynaması, takım oyunu oynamması, her an kontak kapatıp çaptan düşecek hissiyatı veriyor

Tabi coşma ligi tek başına kırma şansı da var

Ama o riske gireme 40 milyon çöpe gidebilir yaşı var

Fazlasıyla riskli transfer
Piyasa artık böyle,
yani herkesin ölüp bittiği El Khannouss için 60m ve bonus isteniyor Plettenberg'e gore.. El Khannouss kimdir ve ne yapmıştır bu rakamları haketmek için. Skills videoları mı? Geçen sene Bundesligada attıgı 4 gol mu? Ondan önceki sene PL'deki 3 gol mu. Koptu iş artık. Uluslararası turnuvalarda en ufak top oynayan 50-60dan piyasa yapıyor

Aynı anda Sarr için de 50-60m isteniyordur.

Hepsi bir risk, her hamle, katılıyorum. Günün sonunda hangi risk daha almaya değerse onu alacağız sanırım

Leao gelirse maksimum 3 sene veya 3 + 1 imzalanmalı.
Bu sene gelirse yeni heyecan diye öyle boşlama filan yapmaz + hep yarışın içinde olacağımız için hedef odaklı olabilir.
Ronaldo millî takımı bıraktı diye biliyorum orası için de hedefleri olabilir.
Illa tercih yapacaksam Sarr derim. Yaşını endişe edenler var ama oynama yok gibi. Hâlâ çok süratli ve çevik. Yaşlılık belirtisi hissetmedim. Tek endişem BAY + Sarr + Osimhen olursa kim besleyecek.

ben leaocuyum arkadaş. takımıyla sorun yaşayan yıldız oyuncu ve galatasaray süreci bir nevi dnamız oldu. bu kurguda hiç boşumuzda yok gelen efsane performans veriyor.

bizim kaçmamız gereken oyuncular sessiz sakin herifler olmalı azıcık kafası kırık olacak bizde topçu olacak herf.

mouandilmadji sakatlığı sebebiyle kadroya alınmamış. Yoksa bir yerlerine para mı sıkışmış.

oyun planımız full pres ve fiziksel güç üzerine o yüzden sarr daha iyi olabilir.Leao kilit açan,süperstar oyuncu orası doğru ama 50 maçlık periyodda bence yani uzun vadede sarr daha çok katkı verir , bizim oyuna daha uygun duruyor bence o yüzden sarr isteniyor
Iskender.

Leao - Kanatta cok hizli ve asist yonu agir basar. Ama pres yapmaz bek kovalamaz,
Sarr - Pres oyununa yatkin, guclu ve hizli ama asist ozelligi yok.

Ikisinden birisini aldigimiz senaryoda sahaya takimi nasil yerlestirirsin? Sane'nin kaldigini varsayalim.

bu arada hakanı bırakıyor mu inter car mı öykü bir dedikodu

Leao çöp değil geçen sene kötü oynaması da problem değil

Leao nun sıkıntısı futbolu hobi olarak oynaması, takım oyunu oynamması, her an kontak kapatıp çaptan düşecek hissiyatı veriyor

Tabi coşma ligi tek başına kırma şansı da var

Ama o riske gireme 40 milyon çöpe gidebilir yaşı var

Fazlasıyla riskli transfer

Senelerce çift hane yapan ve iyi süreler alan bir oyuncu futbolu hobi olarak mı yapıyor? Leao varken karşısındaki bek hatta önündeki kanat bile üstümüze gelemez.

Matar Sarr fırsat transferi diyebilir miyiz ? Ben kolay bir transfer olmayacağına kesinlike eminim zaten de, masadayızdır umarım.
Bence çok kolay bir transfer mevcut şartlarda.

2022deki Torreira’dan daha büyük fırsat bana göre.

Geri
Üst Alt