- 16 Haziran 2010
- 205.915
- 158.609
- 6.838
Vinicius?ikisi de sol açık ve kara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vinicius?ikisi de sol açık ve kara
Potansiyel sorun derken;Oyunlarını benzetmiyoruz, potansiyel sonlarını benzetiyoruz.
Sane olur ondanVinicius?
ne zmn iş yaptı leao 2 sene olmuştur bitikTam tersi bence.
Sarr hep açık savunmalara karşı oynadı ve kontra oynayan Zaha’nın takımı Palace’den geliyor .
Ama Leao ise İtalya ligi gibi kapalı savunmanın kralı ligde iş yaptı.
Zaha’ya karakter olarak daha çok benziyor olabilir tripleri bu süreçte ama Net daha yetenekli futbolcu.
Sarr bence Zaha’nın prime döneminden iyi bir futbolcu da değil son 2 yıldır çıkışta.
Leao Serie A gibi bir ligde son sene hariç her sene double double yapmış. "Çöp" kelimesi biraz fazla kolay kullanılıyor internette.
Habire geçen seneki düşüşü konuşuluyor, geçen sene Milan takım olarak rezil bir futbol oynadı. Osimhen ile oynamak farklı, Santiago Gimenez & Fullkrugla oynamak farklı. İki oyuncu 35 maç 1 gol
El insaf. "45 etmez, 40 etmez" düşüncesini anlarım ama kimlerle kıyaslanıyor bu adam ya
Üzümlü kekim
24/25 sezonunu 3500 dakika 25 gol katkısı ile bitirmiş. Milan'ın dibi boyladığı ve Leao'nun takımdan ayrılmak istediği sezon da bu oldu zaten. Leao orada misyonunu tamamladığını düşünüyor. 2 yıldır bu orada sık sık dillendiriyor. Adamın son 5 yılında 25 gol katkısının altına düşmüşlüğü yok galiba. Leao da taraftarla oynayan futbolculardan. Buraya gelirse Osimhen falan derken keyif aldığı an bambaşka şeyler izletir. Zaha ile karakter olarak da futbol olarak da alakası yok bu arada.ne zmn iş yaptı leao 2 sene olmuştur bitik
sarr aktif olarak iyi topcu osiye benzetiyorum hırsını
2. Zahayı tercih ederizIsmaila Sarr 2. osimhen olur gelirse
leao gelirse 2. zaha
Bitk rotasyon haliyle geçen sene Serie A da 1850 dk dane zmn iş yaptı leao 2 sene olmuştur bitik
sarr aktif olarak iyi topcu osiye benzetiyorum hırsını
Leao'nun eçen sezon oynadığı maçlarda da kanat değil forvet oynadığını da belirtelim.Bitk rotasyon haliyle geçen sene Serie A da 1850 dk da
9 gol 3 asist
2024-2025 de ise 2200 dk da
8 gol 10 asist
CL de 3 gol 1 asist
Sarr ise
9 gol 1 asist
8 gol 7 asist
Aynı dönemde.
Leao zaten 2023-2024 dönemine kadar halinde olsa 100-120 arası bonservis ile Olise veya Rodrygo yerne Bayern ya da Real de oynuyordu.
Sarr orta sıra takımı futbolcusu ama kötü değil oralar için mükemmel oyuncu. Şampiyonluk için ise Leao daha net hamle bana göre form durumu şüpheli de olsa
Bir oyuncuyu övmek için diğerini yermeye gerek yok diye düşünüyorum, bunu size demiyorum üstad, ama kimle adımız geçse hemen Ali vs. Veli gibi karşılaştırmalar oluyorCöp diyen o kadar var mi? Cogu kisi bize oyun tarzi ve dogru dürüz kosup basmamasi uymadigindan istemiyor gibi geliyor bana. Üstüne taraftarlarina göre motivasyonu düsük ve baya party yapmayi seven kisiymis. Milan bunu 2 senedir elden cikarmayi istiyor, o dönemlerden 70-90 istiyorlardi ama ellerinde kaldi. Bana bunlar baya RED FLAG gibi geliyor ve üstüne 9-10 milyon falan maas alacak kisi icin hic iyi seyler degil.
Saha dışı sorunlar ve bunların saha içine yansıması. İstikrarsızlık. Bir maç harikalar yaratıp, üç maç saç baş yoldurma...Potansiyel sorun derken;
Saha içi? Saha dışı mı?
Cok calistilar biraz dinlensinler yazik onlara
Leao'nun yeteneği belli lakin istikrarsız ve keyfi isteyince oynayan bir topçu, bu nedenle bize uygun değil bence. Zaten sane de aynı şekilde istikrarsız ve keyfi isteyince top oynayan biri. 2 tane böyle topçu sahadayken iyi futbol çıkması pek mümkün değilLeao Serie A gibi bir ligde son sene hariç her sene double double yapmış. "Çöp" kelimesi biraz fazla kolay kullanılıyor internette.
Habire geçen seneki düşüşü konuşuluyor, geçen sene Milan takım olarak rezil bir futbol oynadı. Osimhen ile oynamak farklı, Santiago Gimenez & Fullkrugla oynamak farklı. İki oyuncu 35 maç 1 gol
El insaf. "45 etmez, 40 etmez" düşüncesini anlarım ama kimlerle kıyaslanıyor bu adam ya
Sakatlik isleri biraz can sikici o cocukta.Enciso’nun bizde iş yapmama ihtimali yoktu.
Tam bir güney amerikalı banliyo çocuğu