Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Leao Serie A gibi bir ligde son sene hariç her sene double double yapmış. "Çöp" kelimesi biraz fazla kolay kullanılıyor internette.

Habire geçen seneki düşüşü konuşuluyor, geçen sene Milan takım olarak rezil bir futbol oynadı. Osimhen ile oynamak farklı, Santiago Gimenez & Fullkrugla oynamak farklı. İki oyuncu 35 maç 1 gol

El insaf. "45 etmez, 40 etmez" düşüncesini anlarım ama kimlerle kıyaslanıyor bu adam ya

Tam tersi bence.

Sarr hep açık savunmalara karşı oynadı ve kontra oynayan Zaha’nın takımı Palace’den geliyor .

Ama Leao ise İtalya ligi gibi kapalı savunmanın kralı ligde iş yaptı.

Zaha’ya karakter olarak daha çok benziyor olabilir tripleri bu süreçte ama Net daha yetenekli futbolcu.

Sarr bence Zaha’nın prime döneminden iyi bir futbolcu da değil son 2 yıldır çıkışta.
ne zmn iş yaptı leao 2 sene olmuştur bitik

sarr aktif olarak iyi topcu osiye benzetiyorum hırsını

Leao Serie A gibi bir ligde son sene hariç her sene double double yapmış. "Çöp" kelimesi biraz fazla kolay kullanılıyor internette.

Habire geçen seneki düşüşü konuşuluyor, geçen sene Milan takım olarak rezil bir futbol oynadı. Osimhen ile oynamak farklı, Santiago Gimenez & Fullkrugla oynamak farklı. İki oyuncu 35 maç 1 gol

El insaf. "45 etmez, 40 etmez" düşüncesini anlarım ama kimlerle kıyaslanıyor bu adam ya

Cöp diyen o kadar var mi? Cogu kisi bize oyun tarzi ve dogru dürüz kosup basmamasi uymadigindan istemiyor gibi geliyor bana. Üstüne taraftarlarina göre motivasyonu düsük ve baya party yapmayi seven kisiymis. Milan bunu 2 senedir elden cikarmayi istiyor, o dönemlerden 70-90 istiyorlardi ama ellerinde kaldi. Bana bunlar baya RED FLAG gibi geliyor ve üstüne 9-10 milyon falan maas alacak kisi icin hic iyi seyler degil.

24/25 sezonunu 3500 dakika 25 gol katkısı ile bitirmiş. Milan'ın dibi boyladığı ve Leao'nun takımdan ayrılmak istediği sezon da bu oldu zaten. Leao orada misyonunu tamamladığını düşünüyor. 2 yıldır bu orada sık sık dillendiriyor. Adamın son 5 yılında 25 gol katkısının altına düşmüşlüğü yok galiba. Leao da taraftarla oynayan futbolculardan. Buraya gelirse Osimhen falan derken keyif aldığı an bambaşka şeyler izletir. Zaha ile karakter olarak da futbol olarak da alakası yok bu arada.

Bitk rotasyon haliyle geçen sene Serie A da 1850 dk da

9 gol 3 asist

2024-2025 de ise 2200 dk da
8 gol 10 asist
CL de 3 gol 1 asist

Sarr ise
9 gol 1 asist
8 gol 7 asist

Aynı dönemde.

Leao zaten 2023-2024 dönemine kadar halinde olsa 100-120 arası bonservis ile Olise veya Rodrygo yerne Bayern ya da Real de oynuyordu.

Sarr orta sıra takımı futbolcusu ama kötü değil oralar için mükemmel oyuncu. Şampiyonluk için ise Leao daha net hamle bana göre form durumu şüpheli de olsa

1. Zaha hala boştaysa 1. Zaha gelsin

Bitk rotasyon haliyle geçen sene Serie A da 1850 dk da

9 gol 3 asist

2024-2025 de ise 2200 dk da
8 gol 10 asist
CL de 3 gol 1 asist

Sarr ise
9 gol 1 asist
8 gol 7 asist

Aynı dönemde.

Leao zaten 2023-2024 dönemine kadar halinde olsa 100-120 arası bonservis ile Olise veya Rodrygo yerne Bayern ya da Real de oynuyordu.

Sarr orta sıra takımı futbolcusu ama kötü değil oralar için mükemmel oyuncu. Şampiyonluk için ise Leao daha net hamle bana göre form durumu şüpheli de olsa
Leao'nun eçen sezon oynadığı maçlarda da kanat değil forvet oynadığını da belirtelim.

Cöp diyen o kadar var mi? Cogu kisi bize oyun tarzi ve dogru dürüz kosup basmamasi uymadigindan istemiyor gibi geliyor bana. Üstüne taraftarlarina göre motivasyonu düsük ve baya party yapmayi seven kisiymis. Milan bunu 2 senedir elden cikarmayi istiyor, o dönemlerden 70-90 istiyorlardi ama ellerinde kaldi. Bana bunlar baya RED FLAG gibi geliyor ve üstüne 9-10 milyon falan maas alacak kisi icin hic iyi seyler degil.
Bir oyuncuyu övmek için diğerini yermeye gerek yok diye düşünüyorum, bunu size demiyorum üstad, ama kimle adımız geçse hemen Ali vs. Veli gibi karşılaştırmalar oluyor

Şöyle bir şey düşünüyorum, Leao motivasyonu düşük ve geçen sene diğer senelere göre daha sönük kaldığı için bizle adı anıldı zaten. Bize kalana kadar çok rahat büyük bir takıma giderdi. Yoksa 40-45 sol kramponunu vermezlerdi. Bu oyuncu için eleştirileri anlarım ama Sarr için 45-50 istenen yerde bu adam için de istenir sanırım. Ya da şöyle söyleyeyim, biz Barış Alper için 50m istedik/istiyoruz deniyor.

Sarr atletik oyuncu, istekli, iki üç pozisyonda da oynar.. fakat her oyuncuya aynı şüphelerle yaklaşmak lazım. Geçen sene 45 maç 21 gol 2 asist. Gollerin 9u konferans ligi. Crystal Palace fersah fersah otedeydi zaten kadro kalitesi olarak. Asist seviyesi konusulmuyor. Bize Osimhen'i besleyebilecek bir kanat gerektiğini düşünüyorum.. ve Sarr ne kadar formda olsa da adı yok. Bu yaştaki bir oyuncu için riskli bonservis oldugunu dusunuyorum 45-50lerin.

Leao'nun yeteneği belli lakin istikrarsız ve keyfi isteyince oynayan bir topçu, bu nedenle bize uygun değil bence. Zaten sane de aynı şekilde istikrarsız ve keyfi isteyince top oynayan biri. 2 tane böyle topçu sahadayken iyi futbol çıkması pek mümkün değil

leaoyu, papa sarr, dju .. takım, taraftar fena havaya girer..

Geri
Üst Alt