Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Aynı zamanda Batrakov çok genç bir oyuncu, gelir gelmez adapte olamayabilir, sorunlar yaşayabilir, takıma ülkeye lige her şeye ayak uydurması vakit alabilir.

Demem o ki Batrakov'a yıldız oyuncu parası verdik maalesef ama yıldız oyuncu değil, biz duruma göre birçok maça yine Lemina-Torreira-Sara veya Lemina-Torreira-Sarr tarzı bir orta saha ile çıkmak durumda da kalabiliriz.

Bu denklemde sezona da girilmişken torrik veya lemina'nın gitmesinin büyük hata olacağı aşikar bence

Aynı zamanda Batrakov çok genç bir oyuncu, gelir gelmez adapte olamayabilir, sorunlar yaşayabilir, takıma ülkeye lige her şeye ayak uydurması vakit alabilir.

Demem o ki Batrakov'a yıldız oyuncu parası verdik maalesef ama yıldız oyuncu değil, biz duruma göre birçok maça yine Lemina-Torreira-Sara veya Lemina-Torreira-Sarr tarzlı bir orta saha ile çıkmak durumda da kalabiliriz.

Bu denklemde sezona da girilmişken torrik veya lemina'nın gitmesinin büyük hata olacağı aşikar bence

kim sorun yaşatacak batrakov'a heis, süper lig'in 50 iq'lu sığırları mı

Transfer doneminin son haftasina kadar firsat transferi yapacagiz diye bekleyip son hafta Ismaila Sarr icin 50 milyon vermezler herhalde diyecegim ama diyemem cunku daha gecen sene ayni seyi yapip Trabzon’a 30 milyon verdiler.
Koca Galatasaray’in tum transfer politikasi son gunleri bekleyip piyango vurmasini ummak; boyle yonetim boyle yoneticilik olmaz, cok buyuk rezillik.

kim sorun yaşatacak batrakov'a heis, süper lig'in 50 iq'lu sığırları mı
bahsettiğim şey batrakov'un yeteneğinden bağımsız bir şey heis
benim de gönlümden geçen şey bir sonraki maçta oyuna ilk 11 başlarsa veya sonradan girdiğinde direkt skorla başlaması, sezonu double double bitirmesi vs.
ama bir anda bambaşka bir atmosferde, bambaşka bir kadro, bambaşka bir ülke vs.

bak Osimhen'i falan bi kenara koyuyorum Sane'yi vs geçtim, Sanchez Torreira bunlar bile Batrakov'un hayatında bugüne kadar oynadığı en büyük topçulardan 2-3 kat büyük topçular.

bazı şeyler o kadar kolay olmuyor. Mertens bile hatırlarsın Sara ilk geldiğinde "dur hacı burada duran toplar benimdir" çekiyordu Sara'ya. Batrakov mesela antrenmanlarda ilk maçlarda Osi'yle pek iyi anlaşamazsa Osi gider hocaya der mesela hocam siz yine de arkama Yunus'u koyun falan. İcardi-Zaha olayındaki gibi. Daha Batrakov'un kendisini kabul ettirme süreci var. O var bu var.

yani genç bir oyuncunun gelip bu kadar baba topçu içerisinde kendine hemen yer bulması her zaman kolay değil.

Ismaile Sarr asla etmez o paraları, neyin sevdasına düştük anlamadım da.
Bir kere aradığımız profil değil. Kanatsa bu adam belli ki geniş alan topçusu ki bizle ne alaka. Santrforsa ne sırtı dönük oynuyo ne top saklıyo (öyle gördüm skilsslerde bilmiyorum). Kesinlikle demirovic bundan çok daha fazla katkı verir

Neden buna gidiyolar ya ben anlamış değilim

Kendi evlerinde Konya'yı hakem zoruyla yenince yine götleri kalkmış bu şikecilerin. Asensio daha hazır bile değil diye geziyorlar. Gülmekten alamıyorum kendimi.

Lyon bunlara bir sokup çıkarsa da rahatlasak.
Şampiyon olduğumuzdan 3 gün sonra Morinho gelecek diye herşeyi unutup tüm mutsuzluğu atan camia bunlar.
Sevinecek birşey bulurlar her zaman.
Ömrümce, 1 günden daha fazla mutsuz olan bir fenerli görmedim.

Geri
Üst Alt