Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Sarr leao yerine su ispanyada oynayan fasli u23 oyuncuyu alirdim. Net bu ikiliden faydali olur, cünkü o arkadas rakiplerini ipe dizebiliyor. Bu tür bir kanat oyuncusu yok bizde

sarr'ın hazırlık maçında yaptığı asist ligde kadroya alınmadı demek ki verecekler

İ.Sarr çok iyi oyuncu ama profil olarak Leao bize daha uygun gibi (eğer bitik değilse)

Aynı zamanda Batrakov çok genç bir oyuncu, gelir gelmez adapte olamayabilir, sorunlar yaşayabilir, takıma ülkeye lige her şeye ayak uydurması vakit alabilir.

Demem o ki Batrakov'a yıldız oyuncu parası verdik maalesef ama yıldız oyuncu değil, biz duruma göre birçok maça yine Lemina-Torreira-Sara veya Lemina-Torreira-Sarr tarzı bir orta saha ile çıkmak durumda da kalabiliriz.

Bu denklemde sezona da girilmişken torrik veya lemina'nın gitmesinin büyük hata olacağı aşikar bence
25M na hangi Yıldız topçuyu alabilirsin merak ettim

Daha büyük saçmalık 24 yaşındaki archie Brown kural dahilinde 23 yaşındaki sarr kural dışı. Adam ileride 35 yaşına gelse bile u23 kontenjanında yer alacak saçmalığa bak
Bu bilgi yanlış brown seneye kural dışı olacak.
Sarr 2002 o yüzden bu sene kural dışında

Kavukçunun başkanı önderliğinde görüştüğü acayip heyecanlandığı, kısa zamanda bitireceğini düşündüğü isimler kimlermiş acaba merak ediyorum
Dümdüz menajerlere kaldık

Can uzun almadigimiza, batrakov‘u aldigimiza pisman olacaz

Can, her anlamda uyun saglamaya daha yatkin oyuncuydu, taraftari da costuracak potansiyeli, kaptan ve efsane olacak potansiyeli vardi

Bundan sonra artik imkansiz

Geri
Üst Alt