Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.134
- 5.856
- 1.513
Sarrlara gömeceğimiz para çöp olacak son durakları olacağız büyük hata yapıyorlar yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim için olabiliyorsa ben de hangi olmuş yıldız topçu 25M hele hele 10 numara ofansif ortasaha olanları merak ettim. İsim vermedin ben nereden bileyim bizim için 25M değerinde olan topçunun kulübü için de 25M olduğunu isim vermen lazım bunun için25-30 milyon euro bu paralar bizim için yıldız topçu paraları.
eğer böyle olmasaydı, takır takır rahatlıkla verebildiğimiz paralar olsaydı tottenham'ın ona buna 90-100 basıp alabildiği gibi biz de çoktan leao'ya 50 sıkmıştık, ona buna 35-40 sıkıp transferleri bitirmiştik.
osimhen transferi istisna bi daha öyle bir şey olmaz.
Küçük Sarr henüz 2002liSarrlara gömeceğimiz para çöp olacak son durakları olacağız büyük hata yapıyorlar yine
Gerçi ismi çıkan mermi gibi topçulara bile çöp çeken taraftara dursun az bile yapıyor da neysebunlar ne birini gönderir ne de adam alır. sarr'lar vs hikaye hepsi
55-60 milyonluk adamlara bilerek 25-30 milyon teklif yapıp gündemi oyalıyorlar. asprilla gibi 2 tane çöpü kiralayıp kapatırlar dönemi
Sarr oradan bi Leao o zamanİki Sarr da gelmeyecek başımı koyuyorum
25-30 milyon euro bu paralar bizim için yıldız topçu paraları.
eğer böyle olmasaydı, takır takır rahatlıkla verebildiğimiz paralar olsaydı tottenham'ın ona buna 90-100 basıp alabildiği gibi biz de çoktan leao'ya 50 sıkmıştık, ona buna 35-40 sıkıp transferleri bitirmiştik.
osimhen transferi istisna bi daha öyle bir şey olmaz.
Buna illa 10 no üzerinden cevap vermem de gerekmiyordu ama 2 örnek,Bizim için olabiliyorsa ben de hangi olmuş yıldız topçu 25M hele hele 10 numara ofansif ortasaha olanları merak ettim. İsim vermedin ben nereden bileyim bizim için 25M değerinde olan topçunun kulübü için de 25M olduğunu isim vermen lazım bunun için
Eski dostun barış savaşı tanımadın ha. Vay be dostluklarda bitmisSen kmsn