Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Sarrlara gömeceğimiz para çöp olacak son durakları olacağız büyük hata yapıyorlar yine

25-30 milyon euro bu paralar bizim için yıldız topçu paraları.

eğer böyle olmasaydı, takır takır rahatlıkla verebildiğimiz paralar olsaydı tottenham'ın ona buna 90-100 basıp alabildiği gibi biz de çoktan leao'ya 50 sıkmıştık, ona buna 35-40 sıkıp transferleri bitirmiştik.

osimhen transferi istisna bi daha öyle bir şey olmaz.
Bizim için olabiliyorsa ben de hangi olmuş yıldız topçu 25M hele hele 10 numara ofansif ortasaha olanları merak ettim. İsim vermedin ben nereden bileyim bizim için 25M değerinde olan topçunun kulübü için de 25M olduğunu isim vermen lazım bunun için

bunlar ne birini gönderir ne de adam alır. sarr'lar vs hikaye hepsi

55-60 milyonluk adamlara bilerek 25-30 milyon teklif yapıp gündemi oyalıyorlar. asprilla gibi 2 tane çöpü kiralayıp kapatırlar dönemi
Gerçi ismi çıkan mermi gibi topçulara bile çöp çeken taraftara dursun az bile yapıyor da neyse

Sa alttaki arkadaşın başkan olduğu takım transfer görüşmesi yapıor mu hiç

20260521_221937-webp.323718

25-30 milyon euro bu paralar bizim için yıldız topçu paraları.

eğer böyle olmasaydı, takır takır rahatlıkla verebildiğimiz paralar olsaydı tottenham'ın ona buna 90-100 basıp alabildiği gibi biz de çoktan leao'ya 50 sıkmıştık, ona buna 35-40 sıkıp transferleri bitirmiştik.

osimhen transferi istisna bi daha öyle bir şey olmaz.

Şakasına bunu yazmıştım zamanında. Harbiden buyuk istisna buyuk olay şu osimhen mevzusu

Leao-yetişkin
Pape Sarr-lemina yerine
Franculino-u23
Bastien Meupiyou-u23

40m+20m+25m+15m=100 m euroya şahane bitiririz

Bizim için olabiliyorsa ben de hangi olmuş yıldız topçu 25M hele hele 10 numara ofansif ortasaha olanları merak ettim. İsim vermedin ben nereden bileyim bizim için 25M değerinde olan topçunun kulübü için de 25M olduğunu isim vermen lazım bunun için
Buna illa 10 no üzerinden cevap vermem de gerekmiyordu ama 2 örnek,

1- Enciso. Bu çocuk PL'de vs oynamış, yaşına rağmen kendisini avrupa standartlarında ispatlamış, dünya kupasında da taş gibi oynamış. Bu çocuk yıldız oyuncu bonservisini hak ediyordu, almalıydık ama alamadık. 30-35 veremedik.

2- Kang in lee. PSG'den Atletico'ya 35'e gitti. Devreye bile giremedik çünkü kasamızda öyle bi nakit yoktu.

3- 25 30 verseydik A. Villa'dan Buendia'yı alabilirdik.

Leao asist de yapabilir burada öylr bireysel falan değil

ilk etap şu pape Sarr olsaydı zaten hepsini alamayacakları besbelli en asından orta sahaya bir dinamizm gelirdi diğerleride artık fırsat transferi olarak beklerdik

Herkes Nhaga out, Nhaga gitdisin diyor.
Bu oyuncu başka takımda olsa 20-30 verelim geleceğimiz kurtulsun diyecektik.
Ben eldekilerin parlatılmaya çalışılmamasını, hemen transfer istenmesini anlamıyorum.

Eğer yakın bonservis bedellerine bitiriliyorsa —ki yazılanlara göre Leao bonservisi daha kolay çözülebilir durumda.— büyük takımın büyük topçusu olan Leao riskine girmeyi tercih ederim. Palace gibi kontra takımlarının hücumcuları bizde bekleneni veremeyebiliyor ki Zaha bu işin mercedesi olabilir.
Leao’nun bana göre artıları: büyük camia ya alışkın, yaşı az da olsa daha genç, portekizli
Tabii Sarr ın da artıları yok değil ama tercih meselesi.

Geri
Üst Alt