- 31 Ağustos 2021
- 71.417
- 51.137
- 3.843
*Ense bakisi* (duzelttim)Irankunda yerine Irakunda‘yi tercih ederdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*Ense bakisi* (duzelttim)Irankunda yerine Irakunda‘yi tercih ederdim
16 yaşında bebeden bahsetmiyoruz yav. Osimhenin muadili olabilecek u23 bir sürü herif var. 30 milyonlar sıkacaksan bunlara sıku23 forvetten cacık olmaz forvet işi tecrübe işi o yüzden kaşar forvet arayışını mantıklı buluyorum. Geçen sene İcardi geberik haliyle 15 tane sıktı genç oyuncuyu son 15-20dk gol lazımken oyuna sokarsan eli ayağına dolaşır Osimhenin sakatlandığı senaryoyu düşünmek bile istemiyorum. O yüzden mantıklı olan kaşar forvet üzerine diğer mevkileri u23den doldurmak.
Sol kanat yedeğine 12 milyon mu verilir diyen yalancı başkan, forvet yedeğine 25 milyon vercek ha, acaba neler dönüyor o demiroviç transferinde ? Nerden çıktı bu demiroviç ? Hayırdır
En başta burhancan ve tayfası yasaklanmalıÇoğu kaynak yasaklanmalı. Sabah akşam taraftarla tşkla gectiler
Hadi yiyosa getirsinler, sırada iç saha maçı var, rakip te abuk subuk bi rakip değil. Hodri meydan hadi bakalım,Elemanın bonservis ve maaşının yarısı komisyondur
İstediğim kadroyu yaparım. Burası özgür bir platform.Biz 2 transfer yaparlar mı kalan sürede diyoruz sen 11'e 4 tane yapmışsın