Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.006
- 73.554
- 5.188
Keyfi cezalarla kimse sesimizi kesemez. @Recep Buruk galiz küfür görmediKodesten çikmissin knk hos geldin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyfi cezalarla kimse sesimizi kesemez. @Recep Buruk galiz küfür görmediKodesten çikmissin knk hos geldin
Demek ki bizim eksiğimiz yok ağabeyBjk Mirettiyi alıyormuş. Herkes eksiğini tamamlıyor
He su an istemediginden yapmiyorlar yani. Bizim taraftari kudurtup kerem yerine adam koyabilir ama istemediginden yapmiyorlar. (Hadi Cl ye kalip kalmama faktorunu gectim)İki güne yaparlar organizasyonunu, yeter ki istesin.
Yalan söylemekten bıkmadı Burhan dediği olsa gider langı alır bunlarBurhan Çaçan Terzi :
Kasada 40m para var, hangi kulüp 40 kabul edilirse onun topçusu gelicek !
Leao , sarr, martinelli !!! Hangisi ok derse !
İçimliyormuş.Mustafa diye biri vardı bilgi veriyordu neden ceza aldı ?
Demirovici Bu Kadar boklaman hayra alamet değildirDemirovic transferi Cuesta transferine benziyor.
Cuesta için de o gün herkes tepki gösterdi, bu ortamda Demirovic de başarılı olamaz.
Irankunda yerine Irakunda‘yi tercih ederdimAslinda Irankunda 15 M na gayet iyi yedek forvet olurdu. Sporting istatistiklerini merak ediyorum.