Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Bjk Mirettiyi alıyormuş. Herkes eksiğini tamamlıyor
Demek ki bizim eksiğimiz yok ağabey
a009adaee33abc825f81c5563d5e0257.jpg

Burhan Çaçan Terzi :

Kasada 40m para var, hangi kulüp 40 kabul edilirse onun topçusu gelicek !

Leao , sarr, martinelli !!! Hangisi ok derse !

Yav bu demirovic denen herifi nerden bulduk biz nerden çıkıyor böyle isimler

Bu bizim yönetim demiroviçe mi heyecanlanıyomuş, içleri kıpır kıpır oluyomuş. demiroviç ha, tag mag açsınlar kimse gelmesin dursun gitsin diye

Casado ve Harder ı kiralamak çok zor değildir diye tahmin ediyorum, kiralık fantezisiyle başladık bu döneme ama iki tane potansiyelli u23 kiralığa hazır oyuncuyu aklının ucundan geçirmiyor yönetim.

Osimhen varken nadir 11 baslayacak, genelde maclarda 15 20 dk girecek, toplasan kupa harici 6 7 macta 11 baslayacak bir yedek forvet icin neden u23 biri dusunulmez arastirilmaz ve 20 M na 28 yasindakinadama gidilir aklima yatmiyor.

Muhabirlere niye suç atıyorsunuzki adamlar napsın, başkanın yalancı, yönetimin yalancı.

u23 forvetten cacık olmaz forvet işi tecrübe işi o yüzden kaşar forvet arayışını mantıklı buluyorum. Geçen sene İcardi geberik haliyle 15 tane sıktı genç oyuncuyu son 15-20dk gol lazımken oyuna sokarsan eli ayağına dolaşır Osimhenin sakatlandığı senaryoyu düşünmek bile istemiyorum. O yüzden mantıklı olan kaşar forvet üzerine diğer mevkileri u23den doldurmak.

Dursun hain onu biliyoruz lakin bu donemde gorduk ki Kavukcu da GSyi dusunmeyen koltuk sevdalisi bir şahıs imiş. Hocamiz zaten mıy mıy dunya yansa umrunda degil. İçinde isyan eden, umursayan bir insan olmayan boyle bir gruptan cikacak sonuç bu olur.

Geri
Üst Alt