Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Futbolda performansı düşen, yaşı yükselen ve süresi azalması gereken adamın zam alarak sözleşme uzattığı tek şirket Galatasaray.

Torreira neye dayanarak sözleşme istiyorsun knk

Leao geri koşmayan, pres yapmayan bir oyuncu; bitiriciligide Sane kadar. Forumdaki Leao askini anlamış degilim.
Ayrica, Leao forvet olarak sadece kontra atak sisteminde oynayabilir. Osimhen yokken onun boşluğunu doldurabilmesi sadece bir hikaye.

Ahmet Atasoy: Kendimi bildim bileli galatasaray yönetiminde ne zaman bazı tartışmalar ve birbirini yemeler olsa Fatih Altaylı bir anda futbola döner. Aynı zamanda küfür falan değil Galatasaray'a en ağır hakaretleri eden birisini programına çıkarıp taraftara şirin göstermeye çıkarmış birisidir. Bi zahmet daha fazla bulaşmasın takıma.

Lemina bitik durumda

IMG_1816.webp

Yemin ederim ceza almamak için yazıp, yazıp siliyorum. Bu yönetimin blöf yapan her oyuncuyu zamla tutma çabası, 3 aydır devlet meselesi çözer gibi transfer sürecini uzatması, sezon başlamadan milyonlarca taraftarı soğutmasının hesabı tez zamanda genel kurul ve taraftar nezdinde sorulur inşallah.

Galatasaray'ın yedek forveti de gol kralı olabilecek kapasitede biri olmalı.

Serkan Aykut, Ümit Karan, Gomis, Icardi falan gördü bu kulübe.

Yedek oyuncu en az 20 maç sonradan girecek 10 maç 11 başlayacak. Deniz Gül, Bertuğ vb kaldıramaz bu rolü.

Cafer Güney leaoya ikna olsun diye kolpadan sarr haberi çıkaran akla teşekkür ederiz

Anladım ama boşver Leao gelsin, Sarr için 45 verdikten sonra Leao alırım daha iyi hem bizim taraftar Yıldız oyuncu seviyor, öyle işliyor Türkiye'de futbol
maalesef evet öyleydi ama hem onun direkt formda gelecek olması hem de solda sane sağda sarr kafama çok fazla yattığı için maalesef daha çok yükselmiştim keşke ismi hiç çıkmasaydı

Ahmet Atasoy: Kendimi bildim bileli galatasaray yönetiminde ne zaman bazı tartışmalar ve birbirini yemeler olsa Fatih Altaylı bir anda futbola döner. Aynı zamanda küfür falan değil Galatasaray'a en ağır hakaretleri eden birisini programına çıkarıp taraftara şirin göstermeye çıkarmış birisidir. Bi zahmet daha fazla bulaşmasın takıma.

fritz düzgün çar

Laimer sakatlandı yine boey harika bir hazirlik dönemi geçiriyor 3 hafta önce kadron dışı bırakacağız demişlerdi boey için. Bu sezon formayi kapabilir bence

Geri
Üst Alt