- 31 Ağustos 2021
- 71.132
- 50.952
- 3.843
Kaan ayhan kazanacak.Okan dursunu, dursun okanı göndermek istiyor bence. Bakalım kim kazanacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan ayhan kazanacak.Okan dursunu, dursun okanı göndermek istiyor bence. Bakalım kim kazanacak.
gelmesin miDemirson geliyormuş ya
Kim içine ama şimdi bi kere ismi çıktı diye ben daha leao gelse de pek sevinememki beğenmeme rağmen
kim bu sk yav @adminlerbodruma getirtme beni
Harder faster stronger tercihimdir.gelmesin mi
ismaila sarrKim için
Anladım ama boşver Leao gelsin, Sarr için 45 verdikten sonra Leao alırım daha iyi hem bizim taraftar Yıldız oyuncu seviyor, öyle işliyor Türkiye'de futbolismaila sarr
maalesef evet öyleydi ama hem onun direkt formda gelecek olması hem de solda sane sağda sarr kafama çok fazla yattığı için maalesef daha çok yükselmiştim keşke ismi hiç çıkmasaydıAnladım ama boşver Leao gelsin, Sarr için 45 verdikten sonra Leao alırım daha iyi hem bizim taraftar Yıldız oyuncu seviyor, öyle işliyor Türkiye'de futbol
Ahmet Atasoy: Kendimi bildim bileli galatasaray yönetiminde ne zaman bazı tartışmalar ve birbirini yemeler olsa Fatih Altaylı bir anda futbola döner. Aynı zamanda küfür falan değil Galatasaray'a en ağır hakaretleri eden birisini programına çıkarıp taraftara şirin göstermeye çıkarmış birisidir. Bi zahmet daha fazla bulaşmasın takıma.