Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
"He has since taken his argument to world football governing body Fifa, who ruled earlier this week that overruling the contract was not within its jurisdiction."

FIFA'ya tasimis opsiyonun gecersiz olma seyini. FIFA ise bu hafta basi sözlesmenin bizim yetki alanimza girmiyor diye cevap vermis.
O zaman tek taraflı fesih vb. bir durum olabilir bir zamanlar Tete'de olduğu gibi. Fakat olası bir ceza için Erden başkan bizi garantiye almıştı.
Aynı şekilde almaya kalksak kesin bize ceza gelir bu sefer. Bunu akıl edecek adam yok kulüpte.

Vay be bu adam da boştaymış. Bir zamanlar çok üst seviye olması bekleniyordu.

Yaşasın - sonsuz yumruk gif'î sonrasında burhan yasaklandı ...

@Adnan Korkut bu yolda desteklerin için teşekkür ederim.

Bu Can Bedel kendisini iyice komik duruma düşürüyor geçen haftada başka bir oyuncu için kulübün CEOsunu aramıştım dedi sanki herkesin numarası rehberinde.

Ergence hareketler.

Can Bedel: "Tottenham ile görüştüm. Pape Sarr'ı 20 milyon Euro üzerine satacaklar ve Mathys Tel de kiralanacak."

Bu Can Bedel kendisini iyice komik duruma düşürüyor geçen haftada başka bir oyuncu için kulübün CEOsunu aramıştım dedi sanki herkesin numarası rehberinde.

Ergence hareketler.

Can Bedel: "Tottenham ile görüştüm. Pape Sarr'ı 20 milyon Euro üzerine satacaklar ve Mathys Tel de kiralanacak."
enteresan halbuki ilk başladığında güzel haberler yapıyordu.

rahatı buldu anlaşılan video süreleri de verilince.

Geri
Üst Alt